21.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Φροντιστήριο Κουππάρη- Τα μαθήματα αρχίζουν συνεχίζοντας πάντα σε υψηλά επίπεδα

Με 14 και πλέον χρόνια εμπειρίας αλλά και με το ίδιο μεράκι και αγάπη για μάθηση όπως την πρώτη ημέρα το Ιδιωτικό Φροντιστήριο Κουππάρη συνεχίζει να προσφέρει στον μαθητή εγγυημένη λύση στην κάλυψη της ύλης της σχολικής χρονιάς.

Με τετράπτυχο την Εμπειρία, τις Σωστές Γνώσεις, τους Υψηλούς Στόχους και την Επιτυχία τα Φροντιστήρια Κουππάρη, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Παιδείας βρίσκονται δίπλα στους μαθητές από το 2004.

Κατά τη νέα σχολική χρονιά 2018-2019 θα διδάσκονται Μαθηματικά, Φυσική, Βιολογία, Χημεία και Φιλολογικά μαθήματα για όλα τα επίπεδα από έμπειρους και καταρτισμένους καθηγητές.

Η ταχύτητα σκοτώνει


Στα ιδιωτικά Φροντιστήρια Κουππάρη λειτουργούν ολίγομελή τμήματα σύμφωνα πάντα με τις παιδαγωγικές μεθόδους ώστε να μπορούν οι μαθητές να αγαπήσουν τα διδασκόμενα μαθήματα και να αναγνωρίσουν την αξία τους σε όλους του τομείς της ζωής.

Το Φροντιστήριο βρίσκεται πάνω από το Κέντρο Εξυπηρέτησης του Πολίτη στην Πάφο στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 62 σε ένα άνετο και ειδικά σχεδιασμένο χώρο για τους μαθητές.

Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στα τηλέφωνα 99564206 και 26002980. 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ