22.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

ΦΟΝΟΣ ΠΕΓΕΙΑΣ: Ελεύθερη η 23χρονη χωρίς να κατηγορηθεί

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση φόνου του Βρετανού τουρίστα στην Πάφο, που διαπράχθηκε στις  24 Ιουνίου 2018.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 23χρονη αφέθηκε ελεύθερη χωρίς να κατηγορηθεί, ενώ ο 35χρονος σύντροφος της παραμένει υπό κράτηση.

Να αναφερθεί ότι εναντίον της 23χρονης δεν προέκυψε μαρτυρία ενώ αναμένεται στο δικαστήριο να καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Όσον αφορά στον 35χρονο, αναμένεται τη Δευτέρα να ληφθεί απόφαση για απευθείας δίκη στο Κακουργιοδικείο.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, οι τελευταίες έρευνες αναμένεται να ολοκληρωθούν με τη λήψη καταθέσεων και την αξιολόγηση των επιστημονικών εξετάσεων των τεκμηρίων.

Να θυμίσουμε ότι εναντίον του 35χρονου και της 23χρονης εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα και συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε διατάγματα οκταήμερης κράτησής τους.

Ανακρινόμενα τα δύο πρόσωπα παραδέχτηκαν την εμπλοκή τους στο επεισόδιο, προβάλλοντας, ωστόσο, διάφορους ισχυρισμούς.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα της Κυριακής λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι στη λεωφόρο Αγίου Γεωργίου, στην Πέγεια, άγνωστο αυτοκίνητο κτύπησε δύο πεζούς οι οποίοι περπατούσαν κατά μήκος της συγκεκριμένης λεωφόρου.

Τέλος να αναφερθεί ότι σε σχετική ανακοίνωση η Αστυνομία ανέφερε ότι η 23χρονη είχε συλληφθεί και τελούσε υπό κράτηση στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, δυνάμει δικαιολογημένου δικαστικού εντάλματος σύλληψης και στη συνέχεια  διατάγματος προσωποκράτησης.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ