22.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΦΟΝΟΣ και όχι ΤΡΟΧΑΙΟ: “Τους σκότωσες, τους σκότωσες” φώναζε η κοπέλα του δράστη

Φόνο εκ προμελέτης και όχι τροχαίο δυστύχημα διερευνά η Αστυνομία Πάφου σε σχέση με το χθεσινοβραδινό θανατηφόρο δυστύχημα με θύμα 39χρονο Βρετανό τουρίστα στην Πέγεια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο δράστης ο οποίος διασκέδασε με την κοπέλα του σε μπαρ στον Κόλπο Κοραλλίων φαίνεται να κτύπησε την φιλενάδα του ηλικίας 23 ετών με αποτέλεσμα να προκαλέσει την αντίδραση θαμώνων από τη Βρετανία οι οποίοι του ζήτησαν το λόγο και πιάστηκαν στα χέρια.

Οι Βρετανοί τουρίστες φέρονται σύμφωνα με την Αστυνομία να κτύπησαν τον 32χρονο δράστη, από τη Γεωργία, με αποτέλεσμα αυτό να προκαλέσει την οργή του. Ακολούθως και αφού οι τουρίστες έφυγαν από μπαρ ο δράστης επιβιβάστηκε στο όχημά του, μαζί με την κοπέλα του, και φαίνεται να οδήγησε το όχημα ενοικιάσεως, μάρκας NISSAN NOTE σκόπιμα προς το μέρος τους με αποτέλεσμα να τους κτυπήσει και να τραυματίσει θανάσιμα τον ένα από τους δυο ηλικίας 39 ετών.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Λίγα λεπτά αργότερα μάρτυρες ενημέρωσαν την Αστυνομία ότι όχημα, του ίδιου τύπου, έπεσε στο Λιμανάκι Αγίου Γεωργίου Πέγειας. Ο 32χρονος κατάφερε να βγει από το όχημα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες την 23χρονη την έβγαλαν άτομα που αντελήφθησαν το περιστατικό.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 23χρονη φέρεται να φώναζε προς τον φίλο της ότι “τους σκότωσες, τους σκότωσες. 

Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης τόσο του οδηγού όσο και της νεαρής κοπέλας για διευκόλυνση του ανακριτικού έργου της Αστυνομίας.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ