19.9 C
Paphos
Sunday, May 19, 2024

Φιλανθρωπική επίδειξη μόδας του International School of Paphos για αγορά λεωφορείου για τον ΠΑΣΥΚΑΦ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η φιλανθρωπική επίδειξη μόδας του International School of Paphos το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018. Η επίδειξη μόδας που αποτελεί πρωτοβουλία των τελειόφοιτων μαθητών του σχολείου ήταν αφιερωμένη στον ΠΑΣΥΚΑΦ. To σχολείο έχει θέσει ως στόχο φέτος, μέσα από την πλειάδα φιλανθρωπικών εκδηλώσεων του να συγκεντρώσει χρήματα ενισχύοντας την προσπάθεια αγοράς λεωφορείου που θα μεταφέρει τους ασθενείς προς και από τα κέντρα θεραπείας τους ξεκινώντας από την πόλη μας.

Όπως θα δείτε από το φωτογραφικό υλικό, οι μαθητές του International School of Paphos με σοβαρότητα και ενθουσιασμό παρουσίασαν ρούχα από τοπικές μπουτίκ και έδωσαν ιδέες τους 300 και πλέον παρευρισκόμενους για το τι θα φορέσουν τις γιορτές. Η επίδειξη μόδας περιλάμβανε και καλλιτεχνικό πρόγραμμα με χορό από την ομάδα των Young Stars, τραγούδι από την μαθήτρια του σχολείου Πωλίνα Κάπονα και πιάνο από τον βραβευμένο πιανίστα Νικόλα Γκεόργκιεφ.

Με το πέρας της επίδειξης μόδας οι μαθητές είχαν οργανωθεί και προσέφεραν κοκτέιλ με ποτό και φαγητό από το γνωστό εστιατόριο Sushi La το οποίο ανέλαβε να παρέχει ο σύνδεσμος γονέων και καθηγητών του σχολείου. Το σίγουρο είναι πως το Σάββατο το βράδυ στο International School of Paphos ήταν γεμάτο λάμψη, ομορφιά και πολλά χαμόγελα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Μέγας Χορηγός της εκδήλωσης ήταν η Aristo Developers και Χορηγός Επικοινωνίας ο Rock FM.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ