25.9 C
Paphos
Sunday, May 19, 2024

ΦΑΙΔΩΝΟΣ: Μηχάνημα “made in Turkey” στο Αερ.Πάφου- Απάντηση Hermes

Μηχανήματα με προέλευση την Τουρκία υπάρχουν στο Αεροδρόμιο Πάφου. Αυτό καταγγέλλει σε δημόσια ανάρτησή του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Δήμαρχος Πάφου.

Σε επικοινωνία του SigmaLive με τον ίδιο, αφού επιβεβαίωσε την ύπαρξη του εν λόγω μηχανήματος, συμπλήρωσε ότι  το εν λόγω μηχάνημα είναι εγκατεστημένο στο σημείο ελέγχου των αναχωρήσεων του αεροδρομίου. Ο Δήμαρχος ανέφερε ακόμη ότι όταν είχε επισημανθεί στο παρελθόν το εν λόγω ζήτημα, έγινε όπως είπε χαρακτηριστικά «πονηρή επέμβαση από εντεταλμένο υπάλληλο της Hermes ο οποίος κόλλησε αυτοκόλλητο», προκειμένου να μην φαίνεται η προέλευση του μηχανήματος.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Για το ζήτημα η ιστοσελίδα SigmaLive επικοινώνησε και με την Hermes, πηγές της οποίας ανέφεραν ότι πρόκειται για ένα μόνο μηχάνημα που πράγματι κατασκευάστηκε σε εργοστάσιο της Τουρκίας, με το οποίο προμήθευσε πριν από πέντε χρόνια την Hermes η υπεργολάβος εταιρεία που ανέλαβε τον εξοπλισμό του συγκεκριμένου χώρου, στην Αίθουσα Αναχωρήσεων του αεροδρομίου Πάφου.

Ίδιες πηγές από την Hermes, ανέφεραν στο SigmaLive ότι η διαχειρίστρια εταιρεία ανέφερε ότι στους διαγωνισμούς που προκηρύσσονται για την αγορά εξοπλισμού για τα αεροδρόμια πρώτιστο μέλημα είναι η διασφάλιση ότι τηρούνται οι τεχνικές προδιαγραφές και οι προδιαγραφές ασφαλείας των προϊόντων, κάτι που ίσχυσε και στην προκειμένη περίπτωση.

*Οι φωτογραφίες όπως τις δημοσίευσε ο ίδιος ο Δήμαρχος

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ