21.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Φέρε το Πρωτάθλημα στην Πάφο ξανά ΠΑΦΙΑΚΕ ΜΑΣ

Ούτε με θαύμα δεν μπορεί να χαθεί αυτός ο τίτλος για το καμάρι της Πάφου. Μετά την χθεσινοβραδινή επικράτηση επι της Ομόνοιας και το σκορ στα μεταξύ τους παιχνίδια να βρίσκεται πλέον στο 3-0 τίποτα μα τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει το καμάρι της Πάφου απο το να επιστρέψει εκεί που δικαιωματικά του ανήκει, στην Κορυφή!

Ο Παφιακός βρίσκεται μόλις μία νίκη μακριά από τον τίτλο στο Πρωτάθλημα Πετόσφαιρας Α’ κατηγορίας ανδρών. Στον χθεσινό πρώτο τελικό, ο Παφιακός νίκησε, μέσα στην κλεισή αίθουσα  «Αφροδίτη», την περυσινή πρωταθλήτρια Ομόνοια με 3-0 σετ (25-22, 25-18, 25-21) και χρειάζεται μόλις μια νίκη για να σηκώσει το πρωτάθλημα μετά το 2006.

Ο αγώνας έγινε σε ένα σχεδόν κατάμεστο «Αφροδίτη».

Η ταχύτητα σκοτώνει

Οι «γαλάζιοι» εκμεταλλευόμενοι το ισχυρό σέρβις πήραν την πολύτιμη νίκη και πλέον πάνε τη Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018  στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» για να τελειώσουν την υπόθεση τίτλος. Η Ομόνοια που δεν είχε λύσεις πέραν του Σιντιμπέ έχασε και  βρίσκεται με 0-3 πίσω στις νίκες. Πλέον θα προσπαθήσει για να γυρίσει τα δεδομένα αρχής γενομένης από τη Δευτέρα στην έδρα της. Άλλωστε, γνωρίζει ότι χρειάζεται τέσσερις νίκες για να πανηγυρίσει.

Παφιακός (Κ. ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ): Τοντόροβιτς, Ευσταθίου, Οικονομίδης, Ντίας, Παπαδόπουλος, Ασπιώτης – Λίμπερο: Αντωνίου.

Ομόνοια (Γ. ΚΑΛΜΑΤΖΙΔΗΣ): Αλεξίου, Μπάγκρεϊ, Αχ. Πετρακκίδης, Σ. Πετρακκίδης, Σιντιμπέ, Φιλάρντι. – Λιμπερο: Παπαχριστοδούλου. – Αλλαγές: Αδάμου, Προδρόμου, Σαββίδης.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ