21.9 C
Paphos
Wednesday, April 17, 2024

Φάκελοι παφίτικων σκανδάλων έκαναν φτερά απ το Δημαρχείο

“Φτερά” από τα γραφεία του Δημοτικού Μεγάρου έκαναν φάκελοι που αφορούν σκάνδαλα που στιγμάτισαν την πόλη της Πάφου.

Το εν λόγω θέμα που αναδεικνύει σήμερα η εφημερίδα Πολίτης, αναφέρει ότι οι φάκελοι που έκαναν φτερά αφορούν σκάνδαλα τόσο της ανάπλασης του παραλιακού μετώπου της πόλης όσο και για το σκάνδαλο των πινακίδων, υπόθεση που καταχωρήθηκε προχθές στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου.

Από το Δημαρχείο λείπουν επίσης και φάκελοι που αφορούν την υπόθεση της απαλλοτρίωσης γης στην χονδρική αγορά της πόλης.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο Δήμαρχος της πόλης, Φαίδωνας Φαίδωνος, κληθείς από το SigmaLive να επιβεβαιώσει την εν λόγω υπόθεση, ανέφερε ότι η απώλεια των φακέλων έγινε αντιληπτή μέσα στο περασμένο Σαββατοκύριακο όταν αναζητήθηκαν λεπτομέρειες για μια υπόθεση. Τότε έγινε  αντιληπτό ότι λείπουν φάκελοι για συγκεκριμένες υποθέσεις.

Όπως σημείωσε ο κ.Φαίδωνος, σχετική καταγγελία έχει γίνει στο ΤΑΕ Πάφου. Οι φάκελοι, εικάζεται πως έκαναν φτερά κατά την διάρκεια της θητείας του πρώην νομικού συμβούλου του Δημαρχείου της πόλης.

Η υπόθεση αυτή διερευνάται ενώ δεν αναμένεται να παρατηρηθεί κώλυμα στην εκδίκαση υποθέσεων, όπως αυτό των πινακίδων και της ανάπλασης του παραλιακού μετώπου, μιας και για τις εν λόγω υποθέσεις υπάρχει υλικό, που στοιχειοθετούν υπόθεση.

Πηγή: sigmalive.com

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ