21.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης 6χρονης στην Πάφο: 6ημερη κράτηση στον 36χρονο

Έξι ημέρες κράτηση εναντίον του 36χρονου από την Πάφο που φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά 6χρονη στην Πάφο αποφάσισε πριν από λίγο το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου.


 

Ο 36χρονος που φαίνεται να έχει παραδεχθεί ενοχή και μάλιστα γραπτώς για το συμβάν οδηγήθηκε σήμερα Ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Να θυμίσουμε πως σύμφωνα με το χθεσινό ρεπορτάζ του PafosPress.com την υπόθεση κατήγγειλε στην Αστυνομία η μητέρα του κοριτσιού. Σύμφωνα με την καταγγελία, ενώ η 6χρονη βρισκόταν υπό τη φροντίδα φιλικού προσώπου της οικογένειας στις 13 Οκτωβρίου, τις ώρες που οι γονείς της απουσίαζαν στην εργασία τους, το φιλικό αυτό άτομο επισκέφθηκε το σπίτι της μητέρας του 36χρονου και αυτός φαίνεται να απέσπασε την προσοχή της μικρής και να την παρέσυρε στο δωμάτιο του, όπου φέρεται να την παρενόχλησε σεξουαλικά, χαϊδεύοντας και γδέρνοντας τα γεννητικά της όργανα.

Το κοριτσάκι φαίνεται να μην απεκάλυψε στη μητέρα του το τι είχε συμβεί και όταν η μητέρα διαπίστωσε αίμα στα γεννητικά όργανα της μικρής, αυτή της απεκάλυψε κατόπιν πιέσεων το τι είχε συμβεί.

Το κοριτσάκι εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος δεν διαπίστωσε ρήξη του παρθενικού υμένα, παρά μόνο εκδορές στα εξωτερικά όργανα του 6χρονου κοριτσιού.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες του PafosPress.com η Αστυνομία Πάφου διερευνά και το ενδεχόμενο το σοκαριστικό αυτό συμβάν με το 6χρονο κοριτσάκι να έχει συμβεί πέραν της μίας φοράς παρόλο που η 6χρονη υποστηρίζει πως είχε συμβεί μόνο μία φορά και συγκεκριμένα στις 13 Οκτωβρίου 2016.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ