27.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Υποχωρεί σιγά σιγά ο καύσωνας

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Νωρίς το απόγευμα θα καταστούν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και σταδιακά στα νότια και τοπικά στα δυτικά παράλια ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 33 στα νότια και τα βόρεια παράλια και γύρω στους 30 βαθμούς στα δυτικά παράλια και τα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά αναμένεται αραιή ομίχλη και χαμηλή  νέφωση. Αργότερα δυνατό να σχηματιστεί και τοπική ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως  νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, γενικά ασθενείς, 3 μποφόρ αλλά αρχικά κατά τόπους μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, στα ανατολικά και τοπικά στα νότια, αλλά λίγο ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα, που είναι και τα κανονικά εποχής.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ