19.9 C
Paphos
Friday, May 3, 2024

ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΙΛΚΟΒΑ: Πολλαπλές οι έρευνες απο την Χαρά Σπηλιοπούλου- Πως θα κινηθεί η ιατροδικαστής;

Πολλαπλές και σε όλα τα επίπεδα θα είναι οι έρευνες της καθηγήτριας Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας στην Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ Χαράς Σπηλιοπούλου η οποία αναμένεται από στιγμή σε στιγμή στην Πάφο για να εξετάσει τα ευρήματα των προηγούμενων τεσσάρων ιατροδικαστικών εκθέσεων (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) γύρω από το θάνατο της Πετράνα Μίλκοβα θα διενεργήσει, αν χρειαστεί, πέμπτη νεκροψία.

Η κα. Σπηλιοπούλου θα ξεκινήσει τις έρευνες της απο το νεκροτομείο Πάφου όπου μαζί με τον ιατροδικαστή Ανδρέα Μαρνερίδη (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ) θα διενεργήσουν εκ νέου νεκροψία στη σορό της Πετράνα Μίλκοβα.

Ακολούθως η Χαρά Σπηλιοπούλου αναμένεται να συνεχίσει με επί τόπου αυτοψία στη σκηνή που βρέθηκε η άτυχη Μίλκοβα στη Γεροσκήπου και τέλος με θα ολοκληρώσει την έκθεσή της αφού μελετήσει και τις ιατροδικαστικές γνωματεύσεις που προηγήθησαν.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το πόρισμα των δυο ιατροδικαστών θα δοθεί, κατά πάσα πιθανότητα, στη δημοσιότητα από την Αστυνομία αφού η κυρία Σπηλιοπούλου δεν πρόκειται σύμφωνα με την ίδια να προβεί σε καμία δήλωση στα Μέσα Ενημέρωσης.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ