22.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Σπηλιoπούλου και Μαρνερίδης θα εξετάσουν τις υποθέσεις Μίλκοβα και βρέφους

Δύο και όχι ένας θα είναι τελικά οι ιατροδικαστές οι οποίοι θα εξετάσουν σήμερα τις πολύκροτες υποθέσεις Μίλκοβα και τρίμηνου βρέφους που συγκλόνισαν το Παγκύπριο.

Η καθηγήτρια Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας στην Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ Χαρά Σπηλιοπούλου η οποία κλήθηκε στην Κύπρο για να εξετάσει τα ευρήματα των προηγούμενων τεσσάρων ιατροδικαστικών εκθέσεων (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) γύρω απο το θάνατο της Πετράνα Μίλκοβα θα διενεργήσει, αν χρειαστεί, πέμπτη νεκροψία.

Μαζί της θα είναι και ο Κύπριος ιατροδικαστής Ανδρέας Μαρνερίδης ο οποίος εργάζεται στο Λονδίνο και έκανε μαζί με την Αγγελική Παπέττα τη νεκροψία στη σορό του τρίμηνου βρέφους που πέθανε στο Μακάρειο Νοσοκομείο μετά απο κρανιοεγκεφαλική κάκωση συνεπεία πτώσης απο ύψος.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο Μαρνερίδης αναμένεται σήμερα να διενεργήσει αυτοψία στο σπίτι του τρίμηνου βρέφους ενώ μαζί με τη Σπηλιοπούλου θα βρεθούν στο Νοσοκομείο Πάφου για να εξετάσουν την υπόθεση Μίλκοβα και αν χρειαστεί να προχωρήσουν εκ νέου σε νεκροψία.

Τα πορίσματα της καθηγήτριας ιατροδικαστικής και τοξικολογίας Χαράς Σπηλιοπούλου καθώς και του ιατροδικαστή και ιστοπαθολόγου Ανδρέα Μαρνερίδη θα χρησιμοποιηθούν για τις υποθέσεις οι οποίες ήδη έχουν παραπεμφθεί στο Μόνιμο Κακουργοδικείο που συνεδριάζει στην Πάφο στις 18 Απριλίου.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ