21.9 C
Paphos
Tuesday, April 23, 2024

Υπερκαλύφθηκε η βροχόπτωση του μήνα-Άρχισε εισροή νερού στα φράγματα

Η βροχόπτωση του μήνα υπερκαλύφθηκε φτάνοντας το 101% και ξεκίνησε δειλά δειλά εισροή νερού σε 6 φράγματα.

Μέτριο έως ισχυρό, δροσερό δυτικό ρεύμα αέρα επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα είναι στις περισσότερες περιοχές κυρίως αίθριος. Παροδικά αυξημένες νεφώσεις, όμως, στα δυτικά-βορειοδυτικά, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί έως βορειοδυτικοί ασθενείς 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, 14 έως 16 στα παράλια και 4 στη Χιονίστρα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Αύριο o καιρός θα είναι μερικώς έως κυρίως συννεφιασμένος και δεν αποκλείεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές μικρής διάρκειας κυρίως το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί αρχικά, ασθενείς μέχρι 2-4 μποφόρ αλλά σύντομα θα ενισχυθούν σε μέτριους έως ισχυρούς 4-5 μποφόρ, με ριπές που θα φτάνουν τοπικά τα 6 μποφόρ στα παράλια. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται κοντά στα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, 23 έως 25 στα παράλια και 9 στη Χιονίστρα.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι στις περισσότερες περιοχές κυρίως αίθριος. Στα ορεινά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες . Η θερμοκρασία δεν σημειώνει αξιόλογη μεταβολή και παραμένει κοντά στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Την Παρασκευή και κυρίως το Σαββατοκύριακο, παροδικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία σημειώνει πτώση.

Πηγή: kitasweather.com

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ