21.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΛΠΙΔΑ: 1000 Μπράβο κύριε Ανδρέα!!! Και τα ονόματα αυτών Άντρια και Ελένη!

Η πενιχρή οικονομική κατάσταση στην οποία βρισκόταν οικογένεια Βουλγάρων δεν επέτρεψαν την βάφτιση των δύο κοριτσιών τους. Σήμερα η οικογένεια των βιοπαλαιστών εγκαταστάθηκε στην Πάφο για μια καλύτερη ζωή.


Η ευαισθητοποίηση ωστόσο του Ανδρέα Κόμματου από την Κισσόνεργα, πρόεδρος των πρατηριούχων Πάφου, έκανε πραγματικότητα το όνειρο της οικογένειας για την βάφτιση των παιδιών τους.

Το μυστήριο τελέστηκε στην εκκλησία του Αγίου Κόνωνα στην Κισσόνεργα από τον ιερέα της Κισσόνεργας πάτερ Ανδρέα Παναγή.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Μέσα σε αισθήματα συγκίνησης, ανέφερε ο πάτερ Ανδρέας στο ΚΥΠΕ δώσαμε δύο χριστιανικά ονόματα στα δύο κοριτσάκια ηλικίας 11 και 13 ετών τα ονόματα Άντρια και της Ελένη.

Το Άντρια από το όνομα του νονού τους και το Ελένη επειδή έτσι ονομάζονταν η μητέρα του Ανδρέα Κόμματου, ανέφερε ο ιερέας.

Τα δύο κοριτσάκια προσήλθαν στην εκκλησία του Αγίου Κόνωνα με πολύ χαρά, γεγονός που συγκίνησε τους παρευρισκόμενους που παρέστησαν στο μυστήριο.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Ανδρέας Κόμματος ανέφερε πως αισθάνεται πολύ μεγάλη ικανοποίηση που έδωσε χριστιανικά ονόματα στα δύο κοριτσάκια που δεν κατάφεραν οι γονείς τους μέχρι σήμερα να τα βαφτίσουν.

“Η επιθυμία τους για να βαφτιστούν ήταν πολύ μεγάλη, και η χαρά που ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπο τους απερίγραπτη”, κατέληξε.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ