16.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Υπαίθριο γυμναστήριο απέκτησε η Χλώρακα στα πρότυπα μεγάλων πόλεων

Υπαίθριο Γυμναστήριο απέκτησε η Χλώρακα, το οποίο βρίσκεται επι του Παραλιακού Πεζόδρομου Χλώρακας στην περιοχή Ροδαφίνια (πλησίον απο τα ξενοδοχεία Akti beach και King Evelthon),με 4 διπλά όργανα γυμναστικής.

Το γυμναστήριο έγινε στα πλαίσια της αναβάθμισης του παραλιακού πεζοδρόμου Χλώρακας, αφου το Κ.Σ.Χλώρακας ψήφισε μια σειρά απο μικρά και μεγάλα έργα βελτίωσης και εμπλουτίσμού του παραλιακού πεζόδρομου.

Ανάμεσα στα έργα υποδομής είναι η κατασκευή δημόσιων τουαλετών σε πολυσύχναστα σημεία, η τοποθέτηση πολυπαιχνιδιού για Αμέα στο πάρκο του Πάρακα και την δεντροφύτευση του πάρκου καθώς και η τοποθέτηση κάλαθων απορριμάτων αλλα και καλάθων περιττωμάτων σκύλλων κατα μήκος του πεζόδρομου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Επίσης ο γενικός σχεδιασμός περιλαμβάνει την τοποθέτηση γλυπτών που σχεδιάστηκαν απο το Πανεπιστημιο Νεάπολις σε σημεία θέας του πεζόδρομου, την κατασκευή εστιατορίου στην περιοχή Αλυτζιή και τη τοποθέτηση φωτισμού σε κάποια σημεία του πεζόδρομου.

Στα πιο πάνω προστίθεται και η μελέτη για κατασκεύη του παραλιακού πεζόδρομου απο την περιοχή King Evelthon μέχρι την περιοχή Βρέξη καθώς και η ολοκλήρωση ενός κενού στην περιοχή Πυλός που θα ενώσει τον πεζόδρομο μήκους 5km.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ