25.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Τώρα γίναμε και αρχοντοχωριάτες στον Δήμο Πάφου;

Θα ξεκινήσουμε ευλογώντας τα γένια μας. Είμαστε απο εκείνα τα ΜΜΕ που προβάλλουμε όλα όσα μας στέλνει ο Δήμος Πάφου χωρίς να παίρνουμε ούτε…γρόσι, οπότε και χωρίς να πληρώνουμε ούτε γρόσι μπορούμε να κάνουμε κριτική σε ότι θεωρούμε ότι είναι λάθος. 

Πάνε περάσανε και τα καρναβάλια… Και τώρα τι; Πετάμε τις μάσκες ή μήπως τις φοράμε ολόχρονα;

Κάποτε, κάπου εκεί κοντά στο 2000 όταν ο ποταμός έπαιρνε κουζάλια, σε κάποια μεγαλοχώρια πέριξ της Λάρνακας οι κυρίες είχαν τη συνήθεια να κτίζουν οκέλες και πίσω να φτιάχνουν βοηθητικά στα οποία τελικά περνούσαν τον περισσότερο τους χρόνο. Το παλάτι άνοιγε μόνο μια φορά τον χρόνο για ειδικές περιπτώσεις και όταν ήθελαν να κάνουν show off στις γειτόνισσες με ένα λουσάτο δείπνο που καλούσαν και κανένα Δήμαρχο ή βουλευτή της περιοχής. Ο αρχοντοχωριατισμός στο μεγαλείο του. Έτσι πάθαμε και εμείς στην Πάφο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Κάναμε καρναβάλια και πιάσαμε παρουσιαστές απο το πάνω ράφι. Με το αζημίωτο δηλαδή. Δεν είναι θέμα τα 300€  ή 400€ που πήραν έκαστος ο Πέτρος και η Ιωάννα, τα άξιζαν τα παιδιά γιατί τη δουλειά τους μια χαρά την κάνουν.

Εκείνο που μένει ως πόπαστο είναι η συμπεριφορά κάποιων στο Δημαρχείο που έκλεισαν την πόρτα με θόρυβο στα μούτρα σε “δικούς” μας παρουσιαστές και τους άφησαν στο περίμενε όπου τελικά πάρθηκε η “απόφαση” και ενημερώθηκαν “επισήμως” από τη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Πάφου για το ποιοί τελικά θα παρουσιάσουν τη φετινή παρέλαση.

Όχι λοιπόν στα 300€ θεωρώντας ότι τα 250€ για το συγκεκριμένο άτομο είναι ικανοποιητικά αλλά τα 300€ είναι πολλά και ναι στα 800€ για Λαμπροπούλου και Σοφοκλέους.  Άρα δεν ήταν θέμα κόστους σωστά; Ήταν θέμα επιλογής ποιοτικότερων παρουσιαστών; Ποιός είναι ο ειδικός που κρίνει την ποιότητα των παρουσιαστών; Είναι ή δεν είναι αρχοντοχωριατισμός όλο αυτό;

Άσε βεβαίως που ακούστηκε ότι πρωταγωνιστής/ια της Πάφου που γνωρίζει το τελευταιο διάστημα μεγάλη επιτυχία και τον/ην βλέπουμε στις οθόνες μας σε μια τηλεοπτική σειρά που σκίζει, ζήτησε λεει για την παρουσίαση της Παρέλασης ένα εξωφρενικό πραγματικά ποσόν σε μια περίοδο που συμπολίτες μας πεινάνε και τρέχουν στα κοινωνικά παντοπωλεία. Αν ισχύει πάντως κάτι τέτοιο ίσως πρέπει να ξεκαβαλλίσει άμεσα το καλάμι του/της…

Άντε να πέφτουν οι μάσκες σιγά σιγά.

By the way η παρέλαση “έσκισε” και αξίζουν σε όλους όσοι εργάστηκαν για αυτήν πολλά ΜΠΡΑΒΟ!

Άντε και του χρόνου ακόμη καλύτερα!!!

Η Άσχετη

 

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ