22.9 C
Paphos
Sunday, April 28, 2024

Τσουνάμι αγάπης από Πολιτεία και κόσμο για Φαίδωνα- Τι του είπε ο ΠτΔ;

Τσουνάμι στήριξης και αγάπης λαμβάνει τις τελευταίες μέρες ο Δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος μετά τη βομβιστική επίθεση σε βάρος του αυτοκινήτου της μητέρας του αλλά και με όσα ακολούθησαν μετά τις καταγγελίες του γύρω από το θέμα.

Πέραν από την τεράστια συμπαράσταση που τυγχάνει ο Δήμαρχος τόσο μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης όσο και από τον κόσμο στην καθημερινότητα του, σύσσωμη η πολιτική ηγεσία επικοινώνησε ήδη με τον κ. Φαίδωνος και του εξέφρασε τη βούληση της, για να συμβάλουν όλοι από κοινού, στην πάταξη αντίστοιχων φαινομένων στο μέλλον.

Ο προεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιαδης σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δήμαρχο Πάφου τον διαβεβαίωσε ότι έδωσε οδηγίες στον υπουργό Δικαιοσύνης, Ιωνά Νικολάου, για να εργαστεί η Αστυνομία τάχιστα προς την κατεύθυνση εξυχνίασης της υπόθεσης.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Με τον Δήμαρχο Πάφου επικοινώνησε και ο υποψήφιος Προεδρος της Δημοκρατίας Σταύρος Μαλάς ενώ σχετικές ανακοινώσεις εξέδωσαν τόσο τα πολιτικά κόμματα όσο και δημοτικά συμβούλια, οργανώσεις και φορείς.

Μιλώντας στο PafosPress ο ίδιος ο Δήμαρχος Πάφου επανέλαβε ότι νιώθει πως έδωσε επαρκή στοιχεία και ονόματα στις ανακριτικές αρχές και αναμένει ότι με την αξιοποιήση, τόσο των πληροφοριών όσο και των στοιχείων που έχουν στα χέρια τους, θα πρέπει να οδηγηθούν στους δράστες αλλά και τους ηθικούς αυτουργούς της άνανδρης αυτής πράξης.

Επιβεβαίωσε δε ότι στην επικοινωνία του με τον ΠτΔ, ο τελευταίος τον διαβεβαίωσε ότι θα προβεί σε όλες εκείνες τις ενέργειες για να διατηρηθεί το αίσθημα ασφαλείας ανάμεσα στους πολίτες. «Θα κάνουμε τα πάντα είπε ο Πρόεδρος, συμφωνα με τον κ. Φαίδωνος, για να νιώθουν οι συμπατριώτες μας ότι ζουν σε μια ασφαλή χώρα που η Δημοκρατία και οι Νόμοι δεν τίθενται εν αμφιβόλω».

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ