19.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ: Ταμπέλες στον Δήμο Πάφου αντί τους οδηγούς ενημερώνουν τα χωράφια [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Ειναι πραγματικά φορές που δεν ξέρουμε αν θα πρέπει να γελάσουμε ή αν θα πρέπει να κλάψουμε. Ακόμα αν πρέπει να κλάψουμε απο το πολύ γέλιο. 

Δεν μπορεί να αντιδράσει κανείς διαφορετικά αν δει με προσοχή τις φωτογραφίες που ακολουθούν σε κεντρικό και ιδιαίτερα πολυσύχναστο δρόμο στα δημοτικά όρια της Πάφου όπου οι ταμπέλες αντί να ενημερώνουν τους οδηγούς για την ύπαρξη κυρτωμάτων οδοστρώματος αλλά και για το όριο ταχύτητας είναι τοποθετημένες με τρόπο που βλέπουν σε παρακείμενο χωράφι μεταξύ καταστημάτων στην συνοικία Αγίου Θεοδώρου κοντά στην Τεχνική Σχολή.

Το μόνο σίγουρο, για να προλάβουμε και τους ειδήμονες, στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν μπορεί κανείς να ισχυριστεί πως η ταμπέλα μπήκε σωστά και στην πορεία ίσως λόγω ελαττωματικού σφικτήρα άλλαξε πορεία με αποτέλεσμα να βλέπει …κατά τον Μάρωνα αφού είναι πασιφανές ότι οι ταμπέλες είναι δύο άρα μπήκαν λάθος στην τοποθέτησή τους και δεν γύρισαν και οι δύο τυχαία.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Προφανώς και η συγκεκριμένη αναφορά δεν αποτελεί την είδηση της ημέρας στην Πάφο αλλά ούτε ο πλέον καλοπροαίρετος δεν θα μπορούσε να μας παρουσιάσει έστω μια δικαιολογία, τουλάχιστον υποφερτή, για την γκάφα αυτή.

Είπαμε ανθρώπινα τα λάθη και η στήλη Παφίτικα ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ ξέρει να τα αναγνωρίζει αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό.

Ευχαριστούμε τον Μανώλη Τρύφωνος για τις φωτογραφίες.

Όσοι αναγνώστες μας επιθυμούν να αναδείξουν ζητήματα και προβλήματα που τους ενοχλούν μπορούν να μας στείλουν σχετικές φωτογραφίες ή πληροφορίες στο email [email protected] ή στο Facebook της σελίδας μας στο PAFOSPRESS.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ