20.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Το University of the West of England UWE Bristol σε συνεργασία με το Alexander College έχει συμπληρώσει ένα χρόνο ζωής στην Πάφο

1918373_588643227966683_3695094865306184743_nΓιώργος Παλάς
Paphos Campus Manager

 

Σ’αυτό το χρόνο λειτούργησαν με επιτυχία 6 κλάδοι σπουδών.  Ο κλάδος νομικής (LLB Law), ο κλάδος της Διοίκησης Επιχειρήσεων (Business Management) with Accounting and Finance), οι μεταπτυχιακοί κλάδοι MSc Business Management, MA Education, LLM Commercial Law και το Postgraduate Diploma in Accounting and Finance που ο κάτοχός του έχει ταυτόχρονα 9 εξαιρέσεις από το ACCA.

Είμαστε ακόμη περισσότερο ικανοποιημένοι γιατί με τη λήξη του φετινού ακαδημαϊκού έτους θα έχουμε και τους πρώτους αποφοίτους από τους κλάδους MSc Business Management και MA Education.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Οι συμπολίτες μας έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται ότι με την παρουσία μας στην Πάφο έχουν μια μοναδική ευκαιρία να προσφέρουν στα παιδιά τους ένα πτυχίο ή ένα μεταπτυχιακό τίτλο, από ένα διεθνώς αναγνωρισμένο Βρετανικό Πανεπιστήμιο χωρίς να χρειαστεί να εγκαταλείψουν την πόλη μας.

Ιδιαίτερα σήμερα που οι δυσάρεστες οικονομικές συγκυρίες καθιστούν δύσκολη τη φοίτηση στην Αγγλία όπως και στην Ελλάδα λόγω της ρευστής και αβέβαιης κατάστασης που επικρατεί στα Ελληνικά Πανεπιστήμια.

Ακόμη και η φοίτηση σε άλλες πόλεις στην Κύπρο είναι δύσκολη λόγω του υψηλού κόστους διαβίωσης.

Το University of the West of England σε συνεργασία με το Alexander College είναι εδώ να δώσει λύσεις σε όλους τους προβληματισμούς παιδιών και γονέων, θέλουμε να βοηθήσουμε όλους να κάνουν τη σωστή επιλογή, αξιοποιώντας τους συμβούλους σπουδών του πανεπιστημίου μας.

Στόχος μας είναι να εδραιωθούμε πρώτα πρώτα στη συνείδηση των συμπολιτών μας και να νοιώσουν ότι είμαστε το δικό τους πανεπιστήμιο.

Φέτος θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε τους προαναφερθείς πτυχιακούς και μεταπτυχιακούς κλάδους, και ταυτόχρονα να δώσουμε και νέες επιλογές σπουδών όπως στο Graphic Design, Interior Design, Καλές Τέχνες, Φωτογραφία και Εγκληματολογία.

Κλάδους με μέλλον και προοπτική!

Με τον εμπλουτισμό των κλάδων σπουδών δίνουμε περισσότερες επιλογές στους νέους μας, και στους γονείς, τη δυνατότητα να κρατήσουν τα παιδιά κοντά τους.

Πόλεις χωρίς νέους είναι πόλεις χωρίς μέλλον!

Το πανεπιστήμιο μας θα είναι κοντά στην προσπάθεια αυτή, προσφέροντας χαμηλά δίδακτρα και λύσεις πληρωμής τους, σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε οικογένειας.

Συνεχίζουμε λοιπόν στο δρόμο της ανάπτυξης, της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας και της ακαδημαϊκής προοπτικής της πόλης μας.

Η κοινωνική μας προσφορά που εκφράζεται με υποτροφίες σε άπορα παιδιά, χορηγίες σε ευπαθείς ομάδες και σε σύνολα που προάγουν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό στην πόλη μας, θα αυξηθούν.

Μένουμε λοιπόν Πάφο!

 

 

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ