21.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Το International School of Paphos αρίστευσε σε διεθνή διαγωνισμό Μουσικής (pics)

Τέσσερις μαθητές του The International School of Paphos έλαβαν μέρος στον 5ο Διεθνή Διαγωνισμό Πιάνου “Andrei Stoyanov” που έλαβε χώρα στην Σόφια, στην Βουλγαρία. Οι μαθητές που εκπροσώπησαν την Κύπρο, διαγωνίστηκαν ανάμεσα σε 78 υποψήφιους από διάφορες χώρες. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι 78 υποψήφιο από τις άλλες χώρες είναι μαθητές από εξειδικευμένα μουσικά σχολεία και κονσερβατόρια του εξωτερικού με πολύ ψηλό επίπεδο και επιδόσεις. Παρόλα αυτά οι μαθητές του ISOP ξεχώρισαν λαμβάνοντας χρυσά και αργυρά μετάλλια.

Συγκεκριμένα η 7χρονη DELBAR SAFDARIAN κέρδισε το πρώτο βραβείο και το χρυσό μετάλλιο για την σόλο παρουσίασή της.

Η ZIYANG CHEN επίσης 7 ετών, κέρδισε όχι ένα αλλά δύο πρωτεία σε δύο διαφορετικές κατηγορίες. Πήρε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία του σόλο και το χρυσό στην κατηγορία του ντούο. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η μικρή Ζιάνγκ ήταν η νεαρότερη πιανίστα στην κατηγορία της.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο εξαιρετικός NICOLA GEORGIEV στα 16 του χρόνια έλαβε το δεύτερο βραβείο και το αργυρό μετάλλιο για την σόλο παρουσίασή του όπως επίσης και το Ειδικό Βραβείο Special Prize for Best Performance of a piece by Franz Liszt.

Η μικρή LIANGLIN WANG πήρε το βραβείο Encouragement Prize στο τρίτο γκρουπ όπου και ανήκε.

Το International School of Paphos εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην καθηγήτρια μουσικής Dr. Galina Dimova-Georgieva που προετοίμασε όλα τα παιδιά και ταξίδευσε μαζί τους και με τις οικογένειές τους καθώς και στην δασκάλα του Νicola Georgiev κυρία Ιβελίνα Ρούσεβα για την υποστήριξη και διδασκαλία κατά τον ελεύθερο της χρόνο.

Για άλλη μια φορά, τόσο οι μαθητές όσο και οι καθηγητές του International School of Paphos αποδεικνύουν ότι ξέρουν να εκπροσωπούν την Πάφο και την Κύπρο μας με τον καλύτερο τρόπο καλλιεργώντας τις τέχνες και τον πολιτισμό.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ