22.9 C
Paphos
Tuesday, April 23, 2024

Το Chloraka’s Beer Festival έρχεται και μας εντυπωσιάζει (ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ)

Διοργανώνεται φέτος για δεύτερη φορά το Chloraka’s Beer Festival και όπως φάνηκε από πέρυσι κάθε χρόνο η διοργάνωση αναμένεται να είναι ολοένα και πιο άρτια και να μας εντυπωσιάζει περισσότερο.

Η περυσινή εμπειρία των διοργανωτών αποτελεί όπλο στη φαρέτρα τους αφού φέτος έρχονται με μια πιο πλούσια πρόταση που φυσικά σκοπό θα έχει να στείλει τη διασκέδαση στα ύψη.

Η εταιρεία KaiSo Productions και οι συντελεστές της, η ψυχή της καλύτερα, Θεόδωρος Σοφοκλέους και Άγγελος Κάϊζερ, μίλησαν στο PafosPress.com για το Chloraka’s Beer Festival στο οποίο αναμένεται να δημιουργηθεί και φέτος το αδιαχώρητο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Με ποια αφορμή διοργανώνεται το  Chloraka’s Beer Festival και ποιος ο σκοπός του;

Το Chloraka’s Beer Festival διοργανώθηκε και πέρσι στο πάρκο Baracas, την ίδια περίοδο, με μεγάλη επιτυχία. Ο κόσμος το αγκάλιασε με μεγάλη χαρά και μας δίνει έτσι την ευκαιρία να γίνει θεσμός. Το πάρκο Baracas βρίσκεται σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία, δίπλα στα μεγάλα ξενοδοχεία της περιοχής, το ατμοσφαιρικό Baracas Lounge και στον ανακαινισμένο παραλιακό πεζόδρομο. Οπότε,  ο συγκεκριμένος χώρος προσφέρεται ιδανικά για το Καλοκαίρι και για να φιλοξενήσει ένα τέτοιο κορυφαίο φεστιβάλ μπύρας.

Πείτε μας λίγα λόγια για το περιεχόμενο του Φεστιβάλ από θέμα μουσικής και φαγητού, αλλά και πόσα είδη μπύρας θα διατίθενται;

Το φεστιβάλ θα είναι διήμερο, στις 2 με 3 Αυγούστου, Παρασκευή και Σάββατο. Η πρώτη βραδιά θα είναι Rock Night με ροκ μπάντες να παίζουν, με τη  Rock band και τα γνωστά Κίτρινα Ποδήλατα. Η δεύτερη βραδιά είναι Latin Night με Latin και ζωντανή κουβανέζικη μουσική από το συγκρότημα Marjorie y Salvador . Συμμετέχουν πολλές σχολές χορού Latin από όλη την Κύπρο. Στο Φεστιβάλ θα μπορεί κάποιος να απολαύσει πέρα από 40 είδη μπύρας, κυπριακής και εισαγόμενης.

Ποια είναι η KaiSo Productions;

Η Kaiso Productions είναι μια άτυπη ομάδα νέων που μπαίνει δυναμικά στον χώρο της παραγωγής μεγάλων εκδηλώσεων και ιδιαίτερα φεστιβάλ.

Τι προσδοκείτε ως διοργανωτές από αυτό;

Προσδοκούμε την καθιέρωση ενός φεστιβάλ θεσμού που θα ταξιδέψει εμπειρικά τον κόσμο, μέσα από γεύσεις, ήχους και εικόνες. Ως ομάδα έχουμε βάλει ένα στοίχημα: να προσφέρουμε στον κόσμο ποιοτική εναλλακτική μορφή διασκέδασης και στόχος μας, μέσα από την εμπειρία, να γινόμαστε καλύτεροι και να διοργανώνουμε περισσότερα events, ειδικά στον τομέα των φεστιβάλ.

Είσαστε ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου μέχρι στιγμής;

Ο κόσμος, ντόπιοι και ξένοι, περιμένουν με ανυπομονησία το φεστιβάλ. Ειδικά οι ξένοι επισκέπτες που τέτοιου είδους φεστιβάλ είναι πιο κοντά στην κουλτούρα τους, αλλά και πολλοί ντόπιοι που είχαν μια τέτοια εμπειρία στο εξωτερικό ή που αναζητούν μια εναλλακτική μορφή διασκέδασης, μιας και δεν οργανώνονται πολλά τέτοια events στην Πάφο.

Με ποια κριτήρια επιλέχθηκε το Baracas στη Χλώρακα ως χώρος διεξαγωγής του φεστιβάλ;

Ο χώρος είναι ιδανικός, βρίσκεται πάνω στη θάλασσα σε ένα ύψωμα με απέραντη και απρόσκοπτη θέα. Ως σύγχρονο πάρκο έχει και τις ανέσεις και τις δυνατότητες να εξυπηρετήσει τη μαζική προσέλευση ατόμων όλων των ηλικιών που περιμένουμε.

Τι θα θέλατε να πείτε στον κόσμο που είναι λάτρης της μπύρας για το συγκεκριμένο event;

“Στους φίλους της Μπύρας” έχουμε να πούμε ότι δεν γίνεται να είσαι φίλος της Μπύρας και να λείπεις από αυτό το event. Το Chloraka’s Beer Festival δεν έχει να ζηλέψει κάτι από μεγάλα φεστιβάλ Μπύρας που γίνονται αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη και μια επίσκεψη θα τους πείσει όλους.

Το PafosPress.com στηρίζει και φέτος το Φεστιβάλ Μπύρας της Χλώρακας

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ