18.9 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

Το Τρίαθλο Πάφου και όλα πρέπει να ξέρετε (Χάρτης & Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις)

Ο Δήμος Πάφου και ο Ναυτικός Όμιλος Πάφου διοργανώνουν Αγώνα Τριάθλου,  στα Δημοτικά Μπάνια Πάφου, την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 και ώρα 8:00 το πρωί.

Ο αγώνας είναι ενταγμένος στο επίσημο ημερολόγιο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου, για το πρωτάθλημα  Sprint απόστασης, υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου. Αναμένεται ότι θα λάβουν μέρος πέραν των 150 αθλητών από την  Κύπρο και το εξωτερικό.

Ο αγώνας, απόστασης Sprint Triathlon, θα αποτελείται από 750 μέτρα κολύμπι, στην θαλάσσια περιοχή μπροστά από τα Δημοτικά Μπάνια, 20 χιλιόμετρα ποδηλασίας, και  δρόμο απόστασης 5 χιλιομέτρων στη παραλιακή περιοχή της Κάτω Πάφου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Για σκοπούς ομαλής διεξαγωγής του Αγώνα και ασφάλειας των αθλητών, η διαδρομή της ποδηλασίας, θα είναι κλειστή για την κυκλοφορία από τις 07.30 μέχρι τις 9.30 το πρωί.

 Συγκεκριμένα κλειστοί θα είναι οι εξής οδοί: Και οι δύο λωρίδες της Λεωφόρου Ποσειδώνος από τα Δημοτικά μπάνια μέχρι την Οδό Μελίνας Μερκούρη, η άνοδος αλλά και η κάθοδος της Οδού Μελίνας Μερκούρη και το νότιο τμήμα της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού από τα φώτα τροχαίας μέχρι και το κολυμβητήριο Γεροσκήπου.

Παρακαλείται το κοινό να συμμορφώνεται με τις υποδείξεις των αρμοδίων οργάνων ή και των σχετικών σημάνσεων, προς αποφυγή ταλαιπωρίας.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ