24.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Το ΠΑΦΟΣ2017 στις μεγάλες εκδηλώσεις του με υπηρεσίες του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός! 

Ο Οργανισμός Πάφος2017 επισημοποιήσε σήμερα Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016 ακόμα μια συνεργασία του στο πλαίσιο της εκστρατείας του Χορηγικού του πλάνου με το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός να εντάσσεται στους επίσημους χορηγούς του.


 

 Με τις εκατοντάδες δράσεις και εκδηλώσεις που πρόκειται να εξελιχθούν και να πραγματοποιηθούν στην χρονιά ορόσημο όπως χαρακτηριστικά ανάφερε ο Πρόεδρος του Οργανισμού Δρ. Χρίστος Πατσαλλίδης, δεν θα μπορούσε να λείπει η υπηρεσία των πρώτων βοηθειών στις μεγάλες εκδηλώσεις της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας οι οποίες ξεπερνούν μεγάλους αριθμούς θεατών.

Η ταχύτητα σκοτώνει

 Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πάφος2017, Δρ. Χρίστος Πατσαλλίδης χαιρέτησε την συνεργασία ευχαριστώντας το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, αναφέροντας ότι «είναι με ιδιαίτερη χαρά που επιχειρήσεις, ιδιώτες και φορείς συνδράμουν και βοηθούν σε αυτό το μεγάλο εγχείρημα της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας τονίζοντας την συμβολή του Ευαγγελισμού με υπηρεσίες πρώτων βοηθειών παρέχοντας ασθενοφόρα και απινιδωτή σε περισσότερες από τριάντα εκδηλώσεις.»

Εκ μέρους του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός ο Δρ. Νέστορας Μιχαήλ ανέφερε ότι «το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός είναι δίπλα στον Οργανισμό Πάφος2017 και στηρίζει την κάθε του προσπάθεια.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλες τις εκδηλώσεις του Οργανισμού συντάχθηκε ειδική ομάδα εθελοντών ως ομάδα «Πρώτων Βοηθειών» η οποία μέσα από εκπαιδευτικά σεμινάρια και πρακτικές συνδράμει με το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός στο πρόγραμμα υπηρεσιών πρώτων βοηθειών.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ