19.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Το Πάφος 2017 παρουσιάζει το έργο –εγκατάσταση του γλύπτη Κώστα Τσόκλη στην Πέτρα του Ρωμιού

Η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης Πάφος 2017 παρουσιάζει το έργο –εγκατάσταση του γλύπτη Κώστα Τσόκλη στην Πέτρα του Ρωμιού. 



Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού ο καλλιτέχνης δημιουργεί in situ, με τη συνεργασία του αρχιτέκτονα Γιώργου Τριανταφύλλου και του γλύπτη Δημήτρη Σκαλκώτου, το έργο, «Δέκα σημεία όρασης».

Το έργο,όπως αναφέρεται,  είναι μια αφιλοκερδής προσφορά του “Μουσείου Κώστα Τσόκλη” και των συνεργατών του καλλιτέχνη και πραγματοποιείται στο πλαίσιο της έκθεσης του Κώστα Σερέζη “Πάφος, Μύθος,Ιστορία, Τοπίο”.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στα εγκαίνια θα παρευρεθεί ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πάφος2017 Δρ.Χρίστος Πατσαλίδης, ο Κοινοτάρχης Κουκλιών Μιχάλης Νικολάου, ο καλλιτέχνης Κώστας Τσόκλης και ο αρχιτέκτονας Γιώργος Τριανταφύλλου.

H εγκατάσταση του έργου «Δέκα Σημεία ‘Ορασης» πραγματοποιείται την Κυριακή 30 Ιουλίου στις 19:00 με τη  στήριξη και τη συνεργασία της Κοινότητας Κουκλιών και την τεχνική στήριξη του  Vasou Vasoula Survey Operations LTD

Ο Οργανισμός στις οδηγίες που δίδει προς την εικαστική εγκατάσταση αναφέρει πως με κατεύθυνση από Λεμεσό προς Πάφο, βγαίνοντας από την έξοδο της Πέτρας του Ρωμιού, στα 200 μέτρα αριστερά θα υπάρχει χώρος στάθμευσης αλλά και κατά μήκος του δρόμου.

Με κατεύθυνση από Πάφο προς Λεμεσό, βγαίνοντας από την έξοδο της Πέτρας του Ρωμιού και περίπου 1 χιλιόμετρο δεξιά θα υπάρχει επίσης χώρος στάθμευσης, ενώ θα υπάρχουν σχετικές οδικές σημάνσεις προς τον χώρο της εγκατάστασης

Για διευκρινήσεις /οδηγίες προς τον χώρο της εγκατάστασης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Βαλεντίνο Στεφάνου στο τηλ. 99578368

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ