19.9 C
Paphos
Tuesday, March 26, 2024

Το κορυφαίο spa παγκοσμίως για το 2017 βρίσκεται στην Πάφο

Εδώ θα πας φέτος τον Αύγουστο, αν αναζητάς χαλάρωση και ευεξία.


Αυτό το καλοκαίρι, ξέρουμε πού θα πας για ξεκούραση και χαλάρωση! Θα έρθεις στην Πάφο και συγκεκριμένα σε ένα από τα ξενοδοχεία του ομίλου των Thanos Hotels and Resorts.

Την απόλυτη ωστόσο ευεξία θα τη ζήσεις στο Anassa, όπου τα σπα του ξεχωρίζει ανάμεσα στα καλύτερα παγκοσμίως.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Μάλιστα οι συντάκτες του έγκριτου οδηγού “Condé Nast Traveller” κατέταξαν το “Thalassa Spa” του ξενοδοχείου Anassa στην κορυφαία θέση των Spa ανά τον κόσμο, για τη σταθερά υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών του.

Σε μια σύνοψη των τουριστικών οδηγών για τα Spa του 2017, το περιοδικό βαθμολόγησε τις σπουδαιότερες τοποθεσίες από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβάνοντας μόνο πενήντα και κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στις πρώτες οχτώ.

Οι συντάκτες βαθμολόγησαν με άριστα την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό του προσωπικού καθώς και τον πανέμορφο χώρο των εγκαταστάσεων του Spa, που ξεχωρίζει καθώς είναι “πλημμυρισμένο από ήλιο και καθαρό αέρα”, θεωρώντας όλα τα παραπάνω ως κύριους συντελεστές της μοναδικής εμπειρίας του Thalassa Spa.

Βασισμένο στα τονωτικά οφέλη του παραθαλάσσιου κλίματος, του θαλασσινού νερού και των παραγώγων του, το Thalassa Spa επικεντρώνεται στις καθαρά εξατομικευμένες θεραπείες και στα απολύτως φυσικά προϊόντα του. Το “Condé Nast Traveller” επίσης εκθειάζει τη σταθερά υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών του Anassa.

“Η αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας δεν σε εγκαταλείπει όταν φεύγεις από το Spa”, τονίζουν οι συντάκτες, “αλλά συνεχίζει να σε ακολουθεί καθ’όλη τη διάρκεια της παραμονής σου στο ξενοδοχείο”.

Η συγκεκριμένη αναγνώριση έρχεται μετά από μια σειρά τριών βραβείων από τους αναγνώστες του ‘Condé Nast Traveller’ για το 2016, ανάμεσά τους:
Νο3 Ανάμεσα στα καλύτερα παραθαλάσσια ξενοδοχεία σε Ευρώπη, Τουρκία και Ρωσία
Νο27 Ανάμεσα στα 100 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο
Νο5 Ανάμεσα στα καλύτερα παραθαλάσσια Spa.

Πηγή: TimeOut CYPRUS

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ