16.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Το Κάστρο της Πάφου μεταμορφώνεται… σε κουβανέζικη σκηνή! Απόψε η Πάφος χορεύει σε ξέφρενους ρυθμούς! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Στο πλαίσιο του Ανοικτού Εργοστασίου Πολιτισμού και του προγράμματος Η Σκηνή που Ταξιδεύει, η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης – Πάφος2017 παρουσιάζει τoν εκρηκτικό Maykel Blanco και την μπάντα του MAYKEL BLANCO Y SU SALSA MAYOR.

Ο κορυφαίος μουσικός και τραγουδιστής μαζί με την δεκαοκταμελή ομάδα του κάνει περιοδεία σε όλη την Ευρώπη και ένας απ’ τους σταθμούς του είναι η Πάφος. Έρχεται για μια μοναδική συναυλία για να μας ξεσηκώσει με ρυθμούς της κουβανέζικης μουσικής.

Ο Maykel Blanco γεννήθηκε στην Αβάνα το 1981. Σε ηλικία μόλις των 12 σπουδάζει κρουστά όργανα ενώ στην ηλικία των 18 δημιουργεί το πρώτο του συγκρότημα “La Ley Suprema». Το 2012 έγινε επικεφαλής του Salsa Mayor και γρήγορα έγινε ένας από τους κορυφαίους εκπροσώπους της κουβανέζικης μουσικής και η ομάδα του μία από τις πιο καταξιωμένες στον κόσμο!

Η Πάφος καλοσωρίζει μια από τις πιο καταξιωμένες μπάντες τις Κουβανέζικης μουσικής, και μεταμορφώνει την Πλατεία Κάστρου σε μια μεγάλη σκηνή γεμάτη ενέργεια όπου το κοινό θα μπορεί να χορέψει στους ξέφρενους ρυθμούς της.

Η ταχύτητα σκοτώνει

 

 

Είσοδος Ελεύθερη

‘Ωρα έναρξης: 20:30

Πληροφορίες: 2693 2017 & www.pafos2017.eu

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ