29.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Το Ελιξήριο του Έρωτα… από την KENZO 

Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά και ο υδράργυρος ανεβαίνει επικίνδυνα! Το ίδιο όμως επικίνδυνα πρέπει να ανεβαίνει και η διάθεσή μας σε ότι αφορά τον έρωτα!

γράφει η PR Manager της Aphrodite Aroma, Πάολα Χατζηλαμπρή

Ένας καλοκαιρινός έρωτας ξεκινάει αυθόρμητα, είναι έντονος και ζει την κάθε του στιγμή σαν να είναι η τελευταία! Παράλληλα κάνει τόσο θόρυβο όσο και τα κύμματα της θάλασσας πότε τραγουδώντας και πότε χορεύοντας, για να καταλαγιάσει σε ένα φθινοπωρινό πρωινό που θα μυρίζει καφέ και αγάπη.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Για να σας βοηθήσουμε να ερωτευθείτε λοιπόν, αυτή τη βδομάδα σας προτείνουμε το μεθυστικό άρωμα από τον οίκο της ΚΕΝΖΟ  Jeu D’Amour L’Elixir Perfume EDP. Το συγκεκριμένο άρωμα μπορείτε να το προμηθευτείτε από την Aphrodite Aroma στην καταπληκτική τιμή των 70€ για τα 75ml, καθώς η προτεινόμενη τιμή στα καταστήματα ανέρχεται στα 105€. Εάν είστε νέος πελάτης στην Aphrodite Aroma, τότε με την εγγραφή σας θα έχετε έκπτωση άλλα 10€ οπότε γίνεται δικό σας, με παράδοση στην πόρτα σας, μόνο με 60€.

ΚΕΝΖΟ Jeu D’Amour L’Elixir λοιπόν!

Οι δημιουργοί του αρώματος Daphne Bugey και Christophe Raynaud υποστηρίζουν ότι αυτό το άρωμα αποτελεί το ελιξήριο εκείνο που κάνει τις γυναίκες πιο αισθησιακές και μυστηριώδεις από ποτέ. Τα βασικά του συστατικά είναι το μανταρίνι το οποίο αναμειγνύεται με το ακαταμάχητο άρωμα από μαύρα μούρα. Το κομψό γιασεμί γίνεται ένα με τα στοιχεία της βανίλιας ενώ οι νότες από ρούμι δίνουν πραγματικά την αίσθηση ενός αρώματος που έχει έρθει με στόχο να μας αποπλανήσει και να μας μαγέψει.

Οι δημιουργοί του υποστηρίζουν ότι το άρωμα αυτό είναι κατάλληλο για να φορεθεί βράδυ, καθώς έχει μια έντονη μυρωδιά και διάρκεια που θα κάνει την κάθε γυναίκα να νιώθει ακόμα πιο αισθησιακή και ξεχωριστή.

Τολμήστε λοιπόν να ζήσετε έναν έντονο καλοκαιρινό έρωτα με το απόλυτο άρωμα Jeu D’Amour L’Elixir και εκπλήξτε όχι μόνο τον εαυτό σας αλλά και τους γύρω σας με τον τολμηρό καλοκαιρινό σας εαυτό!

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ