18.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Τι καιρό θα μας κάνει σήμερα Καθαρά Δευτέρα;

Σήμερα αρχικά, θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις, και το απόγευμα αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό τα νότια και δυτικά παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος, κυρίως από μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 αλλά παροδικά στα προσήνεμα μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 12 στα υπόλοιπα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Την Τρίτη, και αρχικά την Τετάρτη, παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικά, ελαφρές κυρίως, βροχές. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη.

Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ από το απόγευμα και μετά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και πολύ πιθανό μεμονωμένη καταιγίδα.

Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει σταδιακά πτώση κατά το τριήμερο.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ