22.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

Τι καιρό θα έχουμε το απόγευμα και απόψε;

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ αλλά παροδικά στα νότια, µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά παροδικά στα νότια παράλια θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.

Το βράδυ ο καιρός θα παραµείνει κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι και πάλι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ και παροδικά στα νότια µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 32 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 27 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και στους 24 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Την Τετάρτη, την Πέµπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα παραµείνει κυρίως αίθριος µε τη θερµοκρασία να σηµειώνει σταδιακά άνοδο.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ