22.9 C
Paphos
Tuesday, April 23, 2024

ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ: Θα τιμήσουμε τον νεαρό Πόντιο που τα έβαλε με τους κλέφτες

Την πρόθεσή της Αστυνομίας Πάφου να τιμήσει τον νεαρό που τα έβαλε με τους διαρρήκτες αψηφώντας τον κίνδυνο και δείχνοντας απαράμιλλο θάρρος εξέφρασε μιλώντας στο PafosPress.com ο υπεύθυνος του ΤΑΕ, Μιχάλης Ιωάννου. 


Συμπεριφορές όπως του 31χρονου ομογενή, μας είπε, δείχνουν τον αλτρουισμό της κοινωνίας μας και την ανθρωπιά που ακόμα υπάρχει. Ο νεαρός είναι παράδειγμα προς μίμηση και η Αστυνομία τον ευχαριστεί για την πράξη του.

Πρόθεσή μας, είπε ο κ. Ιωάννου, είναι είτε στην Πάφο είτε στη Λευκωσία σε μια τελετή που θα τιμηθούν και άλλοι πολίτες να πράξουμε το ίδιο και γι΄αυτόν γιατί πραγματικά το αξίζει. 

Η ταχύτητα σκοτώνει

Πως είχε η υπόθεση;

υπόθεση Συγκεκριμένα ο 31χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία, ότι γύρω στις 12 και μισή  το μεσημέρι ενώ ευρίσκετο στο χώρο εργασίας του σε συγκρότημα διαμερισμάτων στη Λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων, αντιλήφθηκε να απομακρύνονται δύο άγνωστοι άνδρες ο ένας εκ των οποίων κρατούσε στα χέρια του ένα μικρό χρηματοκιβώτιο. Οι άνδρες, κατήγγειλε, προηγουμένως κινούνταν ύποπτα στο χώρο διαμερισμάτων .

Ο 31χρονος στην προσπάθεια του να τους σταματήσει δέχτηκε επίθεση από τους δύο άνδρες οι οποίοι τον κτύπησαν τόσο με τα χέρια τους, όσο και με ένα σιδερένιο λοστό με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος.

Μάλιστα ο ένας εκ των δραστών πήρε την μπαταρία του κινητού του, που είχε πέσει στο έδαφος και τράπηκε με το δεύτερο πρόσωπο σε φυγή, αφήνοντας στη σκηνή το χρηματοκιβώτιο.

Στις Πρώτες Βοήθειες όπου μετέβη ο 31χρονος, ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε κάταγμα στον δείκτη και στον καρπό του δεξιού χεριού.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στην σκηνή για επιτόπιες εξετάσεις. Από την σκηνή παραλήφθηκαν ο λοστός, το χρηματοκιβώτιο και άλλα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ