17.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Τεράστια επιτυχία το ΑΠΟΠ Basketball Camp με τον Έλληνα διεθνή Νίκο Παππά

Ως μια τεράστια επιτυχία στο χώρο του αθλητισμού και δη της καλαθόσφαιρας μπορεί να χαρακτηριστεί μέχρι στιγμής το ΑΠΟΠ Basketball Camp το οποίο ολοκληρώνεται το Σάββατο 2 Ιουλίου στο Αίθουσα Αθλοπαιδιών Άκης Κλεάνθους. 

Το ιστορικότερο σωματείο της Πάφου, o ΑΠΟΠ, κινούμενο πλέον εδώ και καιρό σε επαγγελματικά πλαίσια αντίστοιχων μεγάλων ομάδων διοργάνωσε και φέτος το Basketball Camp, το 8ο στη σειρά, το οποίο φέτος ήταν αφιερωμένο στην μνήμη του Τάκη Ζηνιέρη.

Σήμερα Παρασκευή 1η Ιουλίου, προτελευταία ημέρα του Camp, οι δεκάδες νεαροί συμμετέχοντες είχαν τη μοναδική ευκαιρία να προπονηθούν και να μάθουν μυστικά της “πορτοκαλί θεάς” απο τον Έλληνα διεθνή μπασκετμπολίστα και παίκτη του Παναθηναϊκού, Νίκο Παππά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

KANTE LΙΚΕ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΑΠΟΠ ΣΤΟ FACEBOOK

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΠΡΩΤΟΙ 

ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Οι συμμετέχοντες στο ΑΠΟΠ Basketball Camp φωτογραφήθηκαν με το αστέρι του ελληνικού μπάσκετ, συνομίλησαν μαζί του, πήραν αυτόγραφα και όλα αυτά σε μια χορταστική εβδομάδα μπάσκετ που προηγήθηκε στην οποία είχαν την τύχη να γνωρίσουν καλύτερα το αγαπημένο τους άθλημα, να ενημερωθούν για θέματα διατροφής, γυμναστικής, τακτικής στο άθλημα και πολλά άλλα.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

13528901_1110716465667730_9063753995955061766_n

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ