19.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Φ. ΦΑΙΔΩΝΟΣ: Τέρμα στην ασυδοσία με τα τ/κ υποστατικά

Αποφασισμένος να βάλει τέρμα στο διαχρονικό σκάνδαλο, όπως το χαρακτηρίζει, με την μεροληπτική παραχώρηση τουρκοκυπριακών υποστατικών και τεμαχίων σε κάποιους δηλώνει ο Δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος.


Με μήνυμά του το οποίο δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook o κ. Φαίδωνος υπογραμμίζει ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσει σε καμία πίεση απο οπουδήποτε αυτή και αν ασκείται και πως με τη δημοσιοποίηση των στοιχείων των όσων καταγγέλνει πολλοί είναι εκείνοι που θα χάσουν τον ύπνο τους.

Διαβάστε τι έγραψε ακριβώς ο Δήμαρχος Πάφου:

Η ταχύτητα σκοτώνει

“Επώνυμος επιχειρηματίας από την Πάφο ο οποίος πήρε Τουρκοκυπριακές περιουσίες μεγάλης αξίας τώρα μαζεύει υπογραφές πιέζοντας ή και με άλλους τρόπους πρόσφυγες για να του υπογράψουν επιστολή με την οποία κατηγορεί το Δήμο Πάφου και το Δήμαρχο επειδή του έβαλαν νόμιμους φραγμούς στο να πάρει και άλλη περιουσία σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Σύντομα θα δοθούν στοιχεία με τα οποία θα φανεί ότι ένα από τα μεγαλύτερα διαχρονικά σκάνδαλα στο τόπο μας ήταν ο τρόπος που μοίραζαν τις Τουρκοκυπριακές περιουσίες.

Αυτό στην Πάφο θα τελειώσει οριστικά και θα δοθούν ονόματα στην δημοσιότητα είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι.”

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ