23.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Τα προβλήματα τους συζήτησαν οι καταστηματάρχες με το ΕΒΕ Πάφου 

Συνάντηση με το  Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου (ΕΒΕΠ) είχαν καταστηματάρχες/επιχειρηματίες του εμπορικού κέντρου της πόλης όπου συζήτησαν τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Ο Πρόεδρος  του ΕΒΕΠ Ανδρέας Δημητριάδης σε γραπτή του ανακοίνωση, αναφέρει πως  όλα τα προβλήματα των καταστηματαρχών μελετήθηκαν στην σύσκεψη που ακολούθησε στην  παρουσία του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Μάριου Δημητριάδη και άλλων φορέων και επαγγελματικών συνδέσμων της επαρχίας.

Ο κ. Δημητριάδης είπε ότι και οι ίδιοι οι  καταστηματάρχες θα πρέπει να συμβάλουν στην σωστή λειτουργία του εμπορικού κέντρου με διακόσμηση των καταστημάτων τους, την εγκατάσταση φωτισμού στις βιτρίνες των καταστημάτων το βράδυ και τη λήψη όλων των αναγκαίων πρωτοβουλιών από πλευράς τους, ώστε να αναζωογονηθεί η περιοχή υπό την μορφή της ¨Παλιάς πόλης¨.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο  Πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου ανέφερε ότι στο εμπορικό κέντρο υπάρχουν περίπου 30 καταστήματα κλειστά ενώ αναμένονται  150 καταστήματα να λειτουργήσουν με τη νέα τουριστική περίοδο.

Εξάλλου, το ΕΒΕΠ είχε και δεύτερη κατά σειρά συνάντηση εντός της εβδομάδας με τον Υπουργό Μεταφορών, αναφορικά με την προώθηση επιπρόσθετων δρομολογίων προς το εμπορικό κέντρο της Πάφου και της Πόλης Χρυσοχούς.

Ο Υπουργός βεβαίωσε το Επιμελητήριο ότι θα προωθήσει άμεσα τα σχετικά δρομολόγια, καταλήγει η ανακοίνωση.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ