17.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΤΑΕ Πάφου: Νέος επικεφαλής ο γνωστός υπαστυνόμος Μιχαλάκης Ιωάννου

Ο γνωστός υπαστυνόμος Μιχαλάκης Ιωάννου είναι απο σήμερα και επίσημα ο νέος υπεύθυνος του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου σε αντικατάσταση του Νίκου Τσαππή ο οποίος για διάρκεια τριών μηνών θα βρίσκεται στην Αμερική και συγκεκριμένα στο FBI για εκπαίδευση. 


 

Ο Μιχαλάκης Ιωάννου γνωστός για την προσφορά και δράση του στην Αστυνομία απο το 1981 ήταν μέχρι σήμερα δίπλα απο τον Νίκο Τσαππή και στο διάστημα που ο δεύτερος θα απουσιάζει απο τα καθήκοντά του θα τον αναπληρεί.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Πρόκειται για έμπειρο και πετυχημένο στέλεχος της Αστυνομίας ο οποίος εκτός των άλλων διαθέτει πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και μεταπτυχιακό στο Ευρωπαϊκό και Διεθνές Νομικό Δίκαιο της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Νεάπολις στην Πάφο.

Ο κ. Ιωάννου είναι γνωστός στο ευρύ κοινό και για την πλούσια προσφορά του στο ποδόσφαιρο ως παρατηρητής της ΚΟΠ αλλά και αρχιεκπαιδευτής της ΟΥΕΦΑ για θέματα Ασφάλειας και Προστασίας ποδοσφαιρικών αγώνων υψηλού κινδύνου.

Ο Μιχαλάκης Ιωάννου ο οποίος είναι βέρος παφίτης αναλαμβάνει εκτός απο τα καθήκοντα του υπεύθυνου του ΤΑΕ Πάφου και Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου επιφορτισμένος για τη σωστή ενημέρωση των λειτουργών των ΜΜΕ.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η μέχρι στιγμής πορεία του δημιουργεί βεβαιότητα στο ότι θα τα πάει περίφημα.

Το PafosPress.com του ευχεται καλή επιτυχία!

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ