24.9 C
Paphos
Saturday, May 18, 2024

Τίμησαν τον Γιαννάκη Λαζάρου

Στα γραφεία του Δημοκρατικού Συναγερμού Πάφου βρέθηκε σήμερα ο Πρόεδρος κ. Αβέρωφ Νεοφύτου όπου και έλαβε χώρα αιμοδοσία στη μνήμη του Γιαννάκη Λαζάρου. Μαζί με τον κ. Νεοφύτου στα γραφεία του κόμματος βρέθηκαν ο Δήμαρχος Πάφου κ. Φαίδωνας Φαίδωνος, ο Βουλευτής κ. Κώστας Κωνσταντίνου, ο Επαρχιακός Γραμματέας κ. Λίνος Τσοκκάς, εκ μέρους του Παναγροτικού Πάφου ο κ. Πανίκος Κάπονας και ο κ. Σάββας Παυλικάς Επαρχιακός Γραμματέας Κλαδικών.

Ο Επαρχιακός Γραμματέας τόνισε για την αιμοδοσία και την εκδήλωση τα εξής:

«Ευχαριστούμε όλους και τους αιμοδότες και όσους παραβρέθηκαν εδώ. Είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που βρισκόμαστε εδώ στο οίκημά μας για τον μακαριστό φίλο Γιαννάκη Λαζάρου. Δεν χρειάζεται να πω πολλά λόγια για τον Γιαννάκη, όλοι τον γνωρίζατε. Ήταν πάνω από όλα άνθρωπος, άνθρωπος πολιτικός, άνθρωπος της κοινωνίας. Σας ευχαριστώ όλους που ήσασταν μαζί μας».

Η ταχύτητα σκοτώνει

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού τόνισε τα εξής:

«Είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που γίνεται με πρωτοβουλία της Επαρχιακής Γραμματείας αλλά και της οικογένειας του μακαριστού Γιαννάκη η αιμοδοσία. Πολλοί φίλοι του Γιαννάκη για τέταρτη χρονιά είναι εδώ, άλλοι για να δώσουν αίμα άλλοι για να δείξουν το σεβασμό και την εκτίμηση προς το ήθος του Γιαννάκη. Γιατί το κυρίαρχο δεν είναι μόνο η προσφορά αλλά αυτό που χαρακτήριζε τον Γιαννάκη ήταν το ήθος και η ανθρωπιά του. Αυτό το ήθος πρέπει να το κρατήσουμε, να είναι οδοδείκτης για όλους στις δράσεις του Δημοκρατικού Συναγερμού, στις δράσεις όλων των στελεχών με τη βοήθεια του βουλευτή μας, της Επαρχιακής Γραμματείας, του Δημάρχου, όλων των στελεχών, να κρατήσουμε τη μνήμη του και να προσπαθούμε με τα έργα και τις αποφάσεις μας να κινούμαστε στη γραμμή στην οποία για χρόνια υπηρέτησε το κόμμα και την Πάφο ο Γιαννάκης ο Λαζάρου. Είπαμε πέρσι θα το επαναλάβω και φέτος στα νέα γραφεία του Δημοκρατικού Συναγερμού Πάφου, τα ιδιόκτητα, στην είσοδο των γραφείων θα υπάρχει η προτομή του μακαριστού Γιαννάκη Λαζάρου ως ελάχιστη εκτίμηση για ό, τι πρόσφερε στο κόμμα μας και στην κοινωνία της Πάφου».

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ