24.9 C
Paphos
Saturday, May 18, 2024

Σύννεφα και βροχές ανάμεσα σε Φαίδωνος και Ιγνατίου- Άρθρα και ανακοινώσεις

“Σύννεφα και βροχές” εμφανίστηκαν σήμερα ανάμεσα στον Δήμαρχο Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος και τον γνωστό δημοσιογράφο Μιχάλη Ιγνατίου μετά απο σχετική ανακοίνωση του πρώτου, ως αποτέλεσμα, άρθρου που έγραψε ο γνωστός δημοσιογράφος στο προσωπικό του ιστολόγιο με τίτλο: “Φρικτές καταγγελίες για πολιτικά σκάνδαλα στην Κύπρο: Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια…”.

Ο κ. Ιγνατίου στο συγκεκριμένο άρθρο του αναφέρθηκε στις πρακτικές που ο Δήμαρχος Πάφου χρησιμοποιεί για να καταγγέλνει διάφορα κακώς έχοντα που συμβαίνουν στην κυπριακή κοινωνία εκτιμώντας πως ο κ. Φαίδωνος επιλέγει ένα «ανορθόδοξο» τρόπο για να καταγγείλει τα σκάνδαλα. Απο τη στιγμή μάλιστα που δεν είναι «κουβέντες του καφενέ», εκτιμά ο Μιχάλης Ιγνατίου ο κ. Δήμαρχος χάνει το δίκιο του επιλέγοντας πρώτα τη δημοσιότητα και μετά τον εισαγγελέα. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ) 

Ο Δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος δεν έμεινε αδιάφορος με το άρθρο του γνωστού δημοσιογράφου. Περνώντας σε κατά μέτωπον επίθεση απέστειλε ανακοίνωση σχετικά στα ΜΜΕ ενώ προηγουμένως το περιεχόμενο της δημοσίευσε και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στην ανακοίνωση του κ. Φαίδωνος αφήνει σοβαρές αιχμές για τον κ. Ιγνατίου διασυνδέοντάς τον με την οικογένεια Μπόμπολα.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση:

“O Μιχάλης Ιγνατiου είναι δημοσιογράφος στην Νέα Υόρκη, με στενές επαγγελματικές σχέσεις με την οικογένεια Μπόμπολα, την οποiα μάλιστα εκπροσωπούσε  έχοντας στο όνομα του το μερiδιο των μετοχών της οικογένειας στο Mega Κύπρου.

Ενοχλημένος προφανώς από τη στάση μου για τα σκάνδαλα στα οποiα εμπλέκονται εταιρεiες και στελέχη του ομiλου Μπόμπολα μου επιτiθεται σε άρθρο του και έμμεσα προσπαθεί να με αδειάσει. Η προσπάθεια θα πέσει στο κενό.

Φαίδωνας Φαίδωνος, Δήμαρχος Πάφου”

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ