18.9 C
Paphos
Saturday, May 11, 2024

Σύνδεσμος Γονέων Νηπιαγωγείου στην Πάφο χάρισε σε μαθητές 45 tablets (BINTEO)

Σε μια πρωτοφανή κίνηση προχώρησε ο Σύνδεσμος Γονέων Δημόσιου και Κοινοτικού Νηπιαγωγείου Κισσόνεργας παραχωρώντας εντελώς δωρεάν 45 ηλεκτρονικές ταμπλέτες (tablets) για όλα τα παιδιά των δυο τάξεων του σχολείου.

Η κίνηση αυτή που δεν έγινε ποτέ ξανά από σύνδεσμο Γονέων σχολιάστηκε πολύ θετικά τόσο στην εκπαιδευτική κοινότητα όσο και στις τάξεις των οργανωμένων γονιών.

Στόχος μας ανέφερε μιλώντας στο PafosPress.com ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ανδρέας Μιχαήλ είναι να έχουν όλα τα παιδιά, ίσα και ισότιμα, πρόσβαση στην Τεχνολογία. Τα παιδιά, απ’ όπου και αν κατάγονται, όποια και αν είναι η οικονομική βάση της οικογένειάς τους πρέπει να είναι ίσα και να έχουν τα ίδια εφόδια για μάθηση.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Να σημειωθεί ότι τόσο ο Σύνδεσμος Γονέων του Νηπιαγωγείου αλλά και του Δημοτικού Σχολεείου της Κισσόνεργας δεν είναι η πρώτη φορά που πρωτοτυπούν αφού τόσο σήμερα όσο και στο παρελθόν πάντα ξεχώριζαν με τις ενέργειές τους και την προσφορά τους προς τα παιδιά. Μερικά από τα πλέον χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν οι κρουαζιέρες των τελοιόφοιτων μαθητών του δημοτικού, το βάψιμο του σχολείου σε συνεργασία με γνωστούς και βραβευμένους ζωγράφους, τα αποφθέγματα που κοσμούν τα σκαλιά του σχολείου και διδάσκουν διαρκώς τα παιδιά και πολλά άλλα.

Τέτοια παραδείγματα χρειαζόμαστε σήμερα, τέτοια και παρόμοια τα οποίο θα βρουν μιμητές!

Μπράβο στον πρόεδρο αλλά και στον Σύνδεσμο του Δημόσιου και Κοινοτικού Νηπιαγωγείου Κισσόνεργας.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ