22.9 C
Paphos
Thursday, April 18, 2024

ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη δύο νεαρών ξημερώματα

Στην σύλληψη δύο νεαρών προσώπων  προχώρησε η Αστυνομία Πάφου μετά από επεισοδιακή καταδίωξη στην κατοχή των οποίων εντοπίστηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.

Πρόκειται για 23χρονο και 24χρονο που έχουν απασχολήσει κατά επανάληψη την Αστυνομία για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία  40 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα αστυνομική περίπολος ενώ βρισκόταν στο δρόμο Πόλης Χρυσοχούς – Λίμνης εντόπισε ένα διπλοκάμπινο όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Μόλις οι δύο επιβαίνοντες αντιλήφθηκαν την Αστυνομία,  ο 23χρονος οδηγός του οχήματος κινήθηκε με πισινή ταχύτητα και δεν σταμάτησε παρά τις υποδείξεις των  αστυνομικών  .

Η καταδίωξη τους συνεχίστηκε για αρκετή ώρα και σε διάφορες περιοχές  χωρίς ωστόσο οι δύο νεαροί να συμμορφώνονται με αποτέλεσμα να ριφθούν εναντίον τους προειδοποιητικοί πυροβολισμοί χωρίς και πάλι να σταματήσουν.

Το διπλοκάμπινο ωστόσο όχημα ακινητοποιήθηκε στην περιοχή Ανδρολύκου μετά τους πυροβολισμούς που ρίφθηκαν  τα μέλη της δύναμης στα λάστιχα του οχήματος.

Μετά από έρευνα που ακολούθησε στο όχημα τους η Αστυνομία εντόπισε διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.

Ύστερα από εξετάσεις που ακολούθησαν διαφάνηκε πως τα δύο πρόσωπα είναι γνωστά στην Αστυνομία και για άλλες  υποθέσεις.

Εναντίον τους εξετάζονται τα αδικήματα της αλόγιστης και επικίνδυνης οδήγησης αφού δεν σταμάτησαν ούτε σε φώτα τροχαίας με κόκκινη ένδειξη, της παράνομης κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και της παράλειψης να σταματήσουν σε σήμα Αστυνομικού.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ