15.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Σχέσεις και με τη Βηθλεέμ εγκαινιάζει ο Δήμος Πάφου

Τις βάσεις για την ανάπτυξη σχέσεων φιλίας και συνεργασίας μεταξύ της Πάφου και της Βηθλεέμ έθεσαν σήμερα οι Δήμαρχοι των δύο πόλεων.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Δημοτικό Μέγαρο Πάφου, ο Δήμαρχος Φαίδωνας Φαίδωνος συζήτησε με τον Παλαιστίνιο ομόλογό του Anton Salman συγκεκριμένους τρόπους συνεργασίας, κυρίως στους τομείς του πολιτισμού και του τουρισμού.

Μεταξύ άλλων, αποφασίστηκε η ανταλλαγή καλλιτεχνικών σχημάτων, ιδιαίτερα κατά την περίοδο των Χριστουγέννων που η γενέτειρα πόλη του Χριστού διοργανώνει μεγάλες εορταστικές εκδηλώσεις, αμφίδρομες φιλοξενίες πολιτών της τρίτης ηλικίας, ανταλλαγές νέων κ.ά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η τριμελής αντιπροσωπεία του Δήμου της Βηθλεέμ επισκέπτεται την Πάφο στο πλαίσιο της πολιτικής του Δήμου Πάφου για ανάπτυξη σχέσεων φιλίας και συνεργασίας με αντίστοιχες Τοπικές Αρχές των χωρών της γειτονικής περιοχής.

Κατά την παραμονή της στην Πάφο η αντιπροσωπεία της Βηθλεέμ πραγματοποιεί επίσης συναντήσεις με την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου, το ΕΒΕ Πάφου και το Πανεπιστήμιο Νεάπολις, ενώ θα έχει και ειδικές συναντήσεις με την Επιτροπή Πολιτισμού του Δήμου και το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας, καθώς η Παλαιστινιακή πόλη θα είναι η Πολιτιστική Πρωτεύουσα του Αραβικού Κόσμου για το 2020 και για τον σκοπό αυτό επιζητεί τις εμπειρίες και την τεχνογνωσία της Πάφου, ως η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2017.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ