22.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Συννεφιά και βροχές σήμερα…

Σήμερα, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με παροδικά αυξημένη συννεφιά η οποία ενδέχεται τοπικά να δώσει μεμονωμένες βροχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί μέτριοι, 4 μποφόρ, για να καταστούν σύντομα στα παράλια, ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και αργότερα στα προσήνεμα παράλια ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 25 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται στα βορειοδυτικά και στα ορεινά αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη στα δυτικά και βόρεια παράλια και λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 18 βαθμούς στα δυτικά παράλια, γύρω στους 16 στο εσωτερικό και τα υπόλοιπα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Την Πέμπτη τοπικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά, στο εσωτερικό και στα νοτιοανατολικά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Το Σάββατο θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ