30.9 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Ο αρχηγός του Παφιακού στο PafosPress για το ντέρμπι με την Ομόνοια

Στη Λευλωσία για να βρεθεί απέναντι στην Ομόνοια θα ταξιδέψει αύριο ο Παφιακος για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος πετόσφαιρας. Η Παφιακή ομάδα έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη κόντρα στους πρωταθλητές για να στείλει τα δικά της μηνύματα ενόψει της συνεχείας.

Για το αυριανό μεγάλο παιγνίδι μίλησε στο PafosPress o αρχηγός του Παφιακου Άνθιμος Οικονομίδης.

Συνέντευξη στον Κώστα Ιωάννου*

Η ταχύτητα σκοτώνει

Πως ήταν η προετοιμασία της ομάδας μετά την τελευταία νίκη;

Είμαστε καλά αγωνιστικά και ψυχολογικά. Θα είμαστε πλήρεις απέναντι στην Ομόνοια καθώς ενσωματώθηκε και ο νέος ξένος στην ομάδα. Είμαστε πανέτοιμοι για το παιγνίδι.

Το αυριανό παιγνίδι δεν θα κρίνει τον τίτλο. Θα υπάρξει όμως ένα πρώτο δείγμα για την δυναμικότητα των ομάδων. Συμφωνείς;

Θα βρεθούν αντιμέτωπες δυο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Είναι πολύ νωρίς για να βγουν συμπεράσματα για την αξία των ομάδων. Μια νίκη θα μας βοηθήσει περισσότερο ψυχολογικά.

Που πιστεύεις θα κριθεί ο αγώνας;

Έχουμε όλες της δυνατότητες για να κερδίσουμε. Πρέπει από την αρχή μέχρι το τέλος να είμαστε συγκεντρωμένοι.

Ο Παφιακος επιστρέφει σιγά σιγά εκεί που τον έχει συνηθίσει ο κόσμος του. Τι λείπει ακόμη για να πάρει τον τίτλο;

Η ομάδα έφτασε πλέον σε ένα πολύ καλό επίπεδο οργανωτικά και αγωνιστικά. Δεν υστερούμε σε τίποτα από καμία άλλη ομάδα. Το πρωτάθλημα μπορούσαμε να το πάρουμε πέρσι αν δεν ήμασταν άτυχοι καθώς χάσαμε με τραυματισμό τον ένα ξένο μας. Φέτος είμαστε ποιο δυνατοί. Το πρωτάθλημα όμως θα είναι ποιο δύσκολο γιατί υπάρχουν 4-5 πολύ ποιοτικοί αντίπαλοι . Ελπίζουμε να είναι η χρόνια μας.

Ποσό ευχαριστημένος είσαι από τον εαυτό σου;

Εγώ δουλεύω πολύ σκληρά. Πάντα θέλω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Όσο πέρνα ο καιρός θα βελτιώνομαι περισσότερο.

Από την παρουσία του κόσμου είστε ευχαριστημένους;

Η παρουσία των φιλάθλων μας στο πρώτο παιγνίδι ήταν ικανοποιητική. Πρέπει όμως να έρθει περισσότερος κόσμος. Τη χρόνια που μας πέρασε ο κόσμος μετά από πολλά χρόνια έδωσε βροντερό πάρον και ελπίσουμε το ίδιο να συμβεί και φέτος. Θέλουμε τη βοήθεια του γιατί ο Παφιακος είναι το καμάρι της πόλης.

*αθλητκογράφος PafosPress.com

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ