17.9 C
Paphos
Saturday, April 27, 2024

Συναυλία Αλκίνοου Ιωαννίδη, Karine Polwart και Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Κύπρου στην Πάφο 

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ως ένας «Ταξιδιώτης του Κόσμου», εμφανίζεται στο πρόγραμμα της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης, σε μια πολυσυλλεκτική συναυλία στην Πάφο, σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού Πάφος2017.



Στο πρώτο μέρος του προγράμματος, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης θα ερμηνεύσει γνωστά του τραγούδια, πλαισιωμένος από τους σπουδαίους σολίστες και συνεργάτες του, Γιώργο Καλούδη, Φώτη Σιώτα, Μανόλη Πάππο και Δημήτρη Τσεκούρα. Προσκεκλημένη στην παρέα τους είναι η Σκωτσέζα τραγουδοποιός Karine Polwart.

Ιωαννίδης και Polwart θα συναντηθούν επί σκηνής, συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο την ελληνική με την ξένη τραγουδοποιία, το μικρό ακουστικό σύνολο με τη συμφωνική ορχήστρα, το προσωπικό με το συλλογικό, αναφέρεται. Ο Αλκίνοος και η Karine έχουν, προστίθεται στην ανακοίνωση, ήδη παρουσιάσει στη Σκωτία παλαιότερο και νέο υλικό τους, σε σύγχρονες διασκευές, το οποίο παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Κύπρο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στο δεύτερο μέρος, η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Κύπρου, υπό την διεύθυνση του Γιώργου Κουντούρη, θα κατακλύσει τη μεγάλη σκηνή, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Ακόμη αναφέρεται πως ο Αλκίνοος Ιωαννίδης ενορχηστρώνει τα τραγούδια του ειδικά για την συναυλία αυτή και τα παρουσιάζει με το συγκρότημά του, αλλά και με την ορχήστρα Νέων Κύπρου.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ