22.9 C
Paphos
Tuesday, April 23, 2024

Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με συγκρότημα Κινέζικων εταιριών 

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες στα Γραφεία του ΕΒΕ Πάφου με συγκρότημα Κινέζικων εταιριών που προέρχονται από την πόλη Shaanxi αναφέρθηκε με δηλώσεις του  ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου Ανδρέας  Δημητριάδης.

Η συγκεκριμένη αντιπροσωπεία, είπε ο πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου στο ΚΥΠΕ,  ασχολείται με τη λειτουργία θεματικού πάρκου στην Κίνα καθώς και την λειτουργία τουριστικών  θερέτρων.

Η αντιπροσωπεία συνέχισε, επέδειξε ενδιαφέρον για την εγκατάσταση και λειτουργία παρόμοιων εγκαταστάσεων στην Πάφο και σε συγκεκριμένα σε ένα θεματικό πάρκο που να βασίζεται στην ελληνική μυθολογία.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο κ. Δημητριάδης είπε πως στο πλαίσιο της επίσκεψης το ΕΒΕ Πάφου παρουσίασε το επιχειρηματικό και φορολογικό περιβάλλον της Κύπρου,  τα κίνητρα που προσφέρει το Κράτος αλλά και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχει η Κύπρος στους τομείς του τουρισμού συμπεριλαμβανομένων των Θεματικών Πάρκων και άλλων συναφών δραστηριοτήτων.

Στην συνάντηση παρέστησαν ο Πρόεδρος του Shaanxi Tourism και ο  Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Πολιτιστικού Τουρισμού Shaanxi Huaqinggong.

Επιπρόσθετα συζητήθηκαν θέματα πολιτιστικού τουρισμού με σκοπό την εξεύρεση τρόπων και μεθόδων προώθησης και ενίσχυσης της συνεργασίας των δυο Πόλεων.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ