23.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Συνάντηση Δημάρχων Πάφου και Λαμίας

Την επαναδραστηριοποίηση των διμερών σχέσεων μεταξύ της Πάφου και της Λαμίας, αλλά και την επανεκκίνηση του Δικτύου Πάφου-Αδελφοποιημένων Πόλεων της Ελλάδος, συζήτησαν σήμερα οι Δήμαρχοι των δύο πόλεων Φαίδωνας Φαίδωνος και Νίκος Σταυρογιάννης.



Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί, οι δύο Δήμαρχοι αποφάσισαν, μεταξύ άλλων, τη διοργάνωση κατά το τρέχον έτος μιας πολιτιστικής εκδήλωσης στην Πάφο με τη συμμετοχή των Φιλαρμονικών των πόλεων-μελών του Δικτύου, τη φιλοξενία ομάδας παιδιών της Πάφου στις παιδικές κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδος και τη φιλοξενία της επόμενης συνάντησης του Δικτύου Πάφου-Α.Π.Ε. από το Δήμο Λαμίας.

Στη συνάντηση των δύο Δημάρχων  παρακάθισαν  ο Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων και Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Πάφου Παναγιώτης Βορκάς και Λίνος Τσοκκάς αντίστοιχα, καθώς και αρμόδιοι υπηρεσιακοί.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο Δήμαρχος της Λαμίας, όπως και αντιπροσωπείες από άλλες αδελφοποιημένες πόλεις, φιλοξενούνται το τελευταίο διήμερο στην πόλη μας με την ευκαιρία των εκδηλώσεων για την επίσημη έναρξη της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης Πάφος 2017. 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ