21.9 C
Paphos
Wednesday, May 8, 2024

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Κοσμοσυρροή και ένταση στις Πρώτες Βοήθειες του Νοσοκομείου Πάφου

Κοσμοσυρροή επικρατεί στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και συγκεκριμένα στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών και Επειγόντων Περιστατικών από νωρίς το απόγευμα και μετά.

Ασθενείς που επικοινώνησαν με το PafosPress.com διαμαρτύρονται για υπερβολικό χρόνο αναμονής έξω από τις Πρώτες Βοήθειες με αποτέλεσμα να επικρατεί ένταση αλλά και αναστάτωση σε κάποιες περιπτώσεις.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς συγγενών νεαρού που είχε έντονους πόνους στην κοιλιά και που επισκέφθηκε τις Ά Βοήθειες χρειάστηκε από την 1:45μμ να περιμένει στην γραμμή μέχρι τις πέντε παρά όπου πήρε σειρά για να εξεταστεί.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Όπως το PafosPress.com είναι σε θέση να γνωρίζει οι θεράποντες ιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια και εργάζονται πυρετωδώς για να εξυπηρετήσουν τους ασθενείς όμως κάποια περιστατικά, τα οποία χρίζουν χρονοβόρας θεραπείας, παρακολούθησης και αναμονής στα εξεταστήρια, σε συνδυασμό με την έλλειψη κλινών, δεν επιτρέπουν στο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό να εξυπηρετήσει τους ασθενείς με ταχύτερους ρυθμούς.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ