16.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Διαβάστε τι έγινε στο δικαστήριο σήμερα για την υπόθεση παράνομης εργοδότησης αλλοδαπών

Επταήμερη κράτηση διέταξε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον των τεσσάρων ατόμων που συνελήφθησαν σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση  παράνομης εργοδότησης αλλοδαπών.

Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του Γραφείου Εξευρέσεως Αλλοδαπών ηλικίας 58 ετών, δύο γυναίκες υπαλλήλους του γραφείου ηλικίας 36 και 28 ετών, και έναν 80χρονο φιλικό πρόσωπο του 78χρονου παραπονούμενου που κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία. Η διαδικασία για τους δύο γιατρούς που συνελήφθησαν στο πλαίσιο των ερευνών, άρχισε πριν από λίγο.

Στο δικαστήριο αναφέρθηκε πως η Αστυνομία αναμένεται να λάβει άλλες 32 καταθέσεις για την υπόθεση και πως θα ολοκληρωθούν άλλες δύο έρευνες σε εξέλιξη.Επίσης θα ληφθούν οκτώ δείγματα γραφής, διαδικασία που αναμένεται να είναι χρονοβόρα.
Για την υπόθεση καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η καταγγελία έγινε από 78χρονο κάτοικο Πάφου όταν έλαβε ειδοποίηση από το Επαρχιακό Τμήμα των Κοινωνικών Ασφαλίσεων για καθυστερημένες οφειλές που σχετίζονταν με εργοδότηση αλλοδαπού οικιακού βοηθού.

Ο 78χρονος ωστόσο τους ενημέρωσε πως ουδέποτε είχε εργοδοτήσει αλλοδαπό και ακολούθως κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία .

Οι δύο ιατροί φέρεται να εξέδιδαν ιατρικές βεβαιώσεις για να παραμένουν οι αλλοδαποί στην Κύπρο με την δικαιολογία ότι εργάζονται σε ηλικιωμένους με προβλήματα υγείας.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ