21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Συγχώνευση του Τμήματος Πρώτων Βοηθειών του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός με την εταιρεία ασθενοφόρων PHOENIX

Το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός με στόχο την αναβάθμιση της προσφοράς του στην Πρωτοβάθμια Ιατρική φροντίδα και στην πλέον αποτελεσματική κάλυψη των επειγόντων ιατρικών περιστατικών,  προς τους πολίτες και επισκέπτες της επαρχίας Πάφου από το Πισσούρι μέχρι και τον Πύργο:

  1. Οργάνωσε και ανέπτυξε περιφερειακά Ιατρικά κέντρα με την παρουσία Ιατρού, Νοσηλευτών και υπηρεσίες ασθενοφόρου.
  2. Προχώρησε στην συνεργασία με την εταιρεία ασθενοφόρων PHOENIX, πετυχαίνοντας έτσι μεγαλύτερο αριθμό ασθενοφόρων και έμπειρο προσωπικό από  Άγγλους διασώστες (paramedics).

Με την συνεργασία αυτή όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση το  Νοσοκομείο Ευαγγελισμός :

  1. Εξασφάλισε την παρουσία στην πόλη και επαρχία της  Πάφου επί 24/7 εικοσιτετράωρου βάσεως  πλήρως εξοπλισμένου και με έμπειρο προσωπικό στελεχωμένο  ασθενοφόρο για την άμεση κάλυψη επειγόντων Ιατρικών περιστατικών.
  2. Δημιούργησε κεντρικό σταθμό οργάνωσης και λειτουργίας (DISPATCHER) των ασθενοφόρων ο οποίος λειτουργεί επί 24ώρου βάσεως για την πιο ολοκληρωμένη και αποτελεσματική αντίδραση στα επείγοντα ιατρικά  περιστατικά.

Εξασφαλίζοντας αίσθημα ασφάλειας στους μόνιμους κατοίκους και αλλοδαπούς διαμένοντες στην Πάφο και Τουρίστες“, αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός , “δημιουργήσαμε Σχέδιο Μέλους (MEMBERSHIP PLAN) για σένα και την οικογένεια σου  για τους γονείς σου που διαμένουν στα χωριά σε όλη την επαρχία της Πάφου που περιλαμβάνει:

Η ταχύτητα σκοτώνει
  1. Πλήρες ετήσιο προληπτικό έλεγχο για σένα και τα μέλη της οικογένειας σου.
  2. Φύλαξη του Ιατρικού Φακέλου και των βασικών προβλημάτων της Υγείας σου ώστε στην περίπτωση επείγοντος να βοηθήσουμε με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο   
  3. Των Ιατρών σου και το Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεσαι
  4. Αποτύπωση της διεύθυνσης Διαμονής σου σε GPS
  5. Δωρεάν μεταφορά σε κάθε επείγουσα ανάγκης μεταφοράς σου στο νοσοκομείο της προτίμησης σου
  6. Εκπτωτικές τιμές στις προγραμματισμένες ανάγκες μεταφοράς σου για ιατρική περίθαλψή“.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με σχέδια μέλους (MEMBERSHIP PLANS), επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.ambulancecyprus.com/membership-plans/ ή τηλεφωνήστε στο 26 848 110

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ