19.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Στο DOMINATE γιορτάζουμε την ημέρα της ΓΥΝΑΙΚΑΣ!!! 3ήμερο ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ! 20% και SPA εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!! ΝΑΙ!

Γιατί κάθε γυναίκα αξίζει το ΚΑΛΥΤΕΡΟ!

Τις γυναίκες πρέπει να τις τιμούμε και να τις αγαπάμε κάθε μέρα του χρόνου αλλά η παγκόσμια ημέρα αυτή μας δίνει τη ευκαιρία να τους πούμε για μία ακόμα φορά πόσο τις αγαπάμε!

Η Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας εορτάζεται στις 8 Μαρτίου κάθε χρόνο. Για το 2020 η γιορτή της γυναίκας πέφτει Κυριακή (8 Μαρτίου 2020).

Όπου λοιπόν και αν βρίσκεστε ότι και αν κάνετε αυτή την Κυριακή, πάρτε ένα τηλέφωνο για να ευχηθείτε ή πηγαίνετε να συναντήσετε και να κάντε μία αγκαλιά τις σημαντικές γυναίκες της ζωής σας.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στο DOMINATE τιμούμε τη γυναίκα! Τη μάνα, τη σύζυγο, την εργαζόμενη γυναίκα, αυτή τη γυναίκα που κάθε μέρα δίνει όλη της την ενέργεια, την αγάπη και την αφοσίωση της για τους γύρω της. ΓΥΝΑΙΚΑ είναι η ίδια η ΖΩΗ!!! Το στήριγμα ΟΛΩΝ!!!

Στο DOMINATE αναγνωρίζοντας όλα τα πιο πάνω διοργανώνουμε ένα τριήμερο εκπλήξεων και εκπτώσεων ειδικά για εσάς γυναίκες μας!!!

Από σήμερα 5 Μαρτίου μέχρι και το Σάββατο 7 Μαρτίου πέραν από το 20% των εκπτώσεων σε ΟΛΑ τα γυναικεία είδη, σας χαρίζουμε συμβολικά ένα κόκκινο τριαντάφυλο αλλά και μια ΔΩΡΕΑΝ θεραπεία SPA!!! Γιατί κατά τα ψέματα όλες τη χρειαζόμαστε!!!

Γιορτάζουμε μαζί σας λοιπόν γιατί το ΑΞΙΖΕΤΕ!!! ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ και στο DOMINATE το ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ!!!

Σας περιμένουμε 5,6,7 Μαρτίου!!!

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ