21.9 C
Paphos
Tuesday, May 7, 2024

Στο πρόγραμμα επιμόρφωσης με διοργανωτή την Αστ. Ακαδημία ο Μ. Ιωάννου

Στο πρόγραμμα επιμόρφωσης που διοργανώνει η Αστυνομική Ακαδημία Κύπρου με θέματα Διεύθυνσης και Διοίκησης συμμετέχει ο Εκπρόσωπος Τύπου και υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλης Ιωάννου.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι τεσσάρων εβδομάδων ξεκινώντας από χθες 5 Φεβρουαρίου του 2018 και ολοκληρώνεται στις 2 Μαρτίου του 2018.

Πρόκειται για πρόγραμμα επιμόρφωσης των Ανώτερων Υπαστυνόμων και οργανώνεται για τους νεοπροαχθέντες Ανώτερους Υπαστυνόμους. Έχει επίσης σχεδιασθεί και εφαρμοστεί στα πλαίσια της αναβάθμισης της εκπαίδευσης και επιμόρφωσης των μελών της Υπηρεσίας. Βασικό του αντικείμενο είναι οι σύγχρονες αντιλήψεις σε θέματα Διεύθυνσης και Διοίκησης.

Η ταχύτητα σκοτώνει

“Στόχοι”

Oι σημερινές ανάγκες αστυνόμευσης είναι αυξημένες και πολυεπίπεδες. Ως εκ τούτου καθίσταται αναγκαίο όπως τα εκπαιδευτικά προγράμματα για τους ανώτερους βαθμούς συστηματοποιηθούν , εμπλουτισθούν και επικεντρωθούν σε διευθυντικά θέματα .

Βασικός στόχος του προγράμματος είναι η παροχή ευρύτερων γνώσεων στους συμμετέχοντες σε θέματα Διεύθυνσης / Διοίκησης , Οργάνωσης , Ελέγχου , Αξιολόγησης προσωπικού και άλλων συναφών θεμάτων.

“Σκοποί”

To πρόγραμμα αποσκοπεί στον εμπλουτισμό των γνώσεων καθώς και στην βελτίωση των δεξιοτήτων των συμμετεχόντων αναφορικά με το ρόλο του Ανώτερου Υπαστυνόμου,Διευθυντικά θέματα, την αξιοποίηση του ανθρώπινου παράγοντα, τις σχέσεις με το κοινό και τα ΜΜΕ , θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης και την αστυνομική ηθική και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ