18.9 C
Paphos
Friday, May 17, 2024

Στοιβάζει ο καιρός και μαύρισε η θάλασσα στα Δυτικά- Τι προβλέπει η Μ.Υ.; (pics)

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα πιθανό να σηµειωθεί χαλαζόπτωση. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, µέτριοι και τοπικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.

Απόψε αρχικά αναµένονται τοπικά βροχές ή και καταιγίδα αλλά σταδιακά ο καιρός θα καταστεί µερικώς συννεφιασµένος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά µέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά κατά τόπους µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 14 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Αύριο ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος µε µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα κυρίως µετά το µεσηµέρι. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, µέτριοι, 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 26 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 24 στα παράλια και στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το µεσηµέρι και το απόγευµα ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, το µεσηµέρι και το απόγευµα. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ