16.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Στη θάλασσα και με βροχές πέρασαν την Πρωτοχρονιά τους οι Xειμερινοί Kολυμβητές (pics)

Με την αγαπημένη τους συνήθεια το κολύμπι υποδέχθηκαν το νέο έτος οι Χειμερινοί Κολυμβητές της Πάφου ανήμερα Πρωτοχρονιάς τραγουδώντας μέσα στη θάλασσα και ενώ έβρεχε το “πάει ο παλιός ο χρόνος, ας γιορτάσουμε παιδιά”.

Παρά το τσουκτερό κρύο και τον βροχερό καιρό οι Χειμερινοί Κολυμβητές δεν πτοήθηκαν και μπήκαν στη θάλασσα των Δημοτικών Μπάνιων απολαμβάνοντας την αγαπημένη τους συνήθεια.

Το σωματείο σήμερα όπως και κάθε χρόνο έκοψε τη βασιλόπιττά του στο νερό, ενώ πραγματοποίησε στον υπαίθριο χώρο των Δημοτικών Μπάνιων την καθερωμένη του γιορτή με φαγητό, ποτό γλέντι και τραγούδι.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Από την εκδήλωση δεν μπορούσε βεβαίως αν λείπει και ο Άγιος Βασίλης ο οποίος έδωσε δώρα και διασκέδασε με τους παρευρισκόμενους.

Ο πρόεδρος των Χειμερινών Κολυμβητών Πάφου, Ματθαίος Ιεροκηπιώτης, τόνισε: ” Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, απολαύσαμε το κολύμπι μας τηρώντας το έθιμο για το καλωσόρισμα του νέου χρόνου. Θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο καλή χρονιά με υγεία και γαλανά νερά για να μπορούμε να απολαμβάνουμε το κολύμπι μας χειμώνα καλοκαίρι στη μαγευτική Παφίτικη θάλασσα. θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους φίλους κολυμβητές και όχι μόνο, οι οποίοι αγκάλιασαν με ξεχωριστή θέρμη άλλη μια εκδήλωση του Σωματείου μας και θα ήθελα  να τους διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο να τους προσφέρουμε παρόμοιες εκδηλώσεις στο άμεσο μέλλον…!
Στην όμορφη γιορταστική εκδήλωση, προσφέρθηκαν πλούσια Χριστουγεννιάτικα εδέσματα στη σχάρα,άφθονο ποτό και μουσική.  Ο  Νίκος Σιμιλλίδης, εκπροσωπόντας το Δήμο Πάφου έκοψε την βασιλόπιτα και ευχαρίστησε τους κολυμβητές της Πάφου, για την προσφορά τους στα κοινά ενώ τόνισε ότι είναι με χαρά που είδε ότι οι Χειμερινοί Κολυμβητές αυξάνονται χρόνο με το χρόνο.
Ο πρόεδρος του Σωματείου, Ματθαίος Ιεροκηπιώτης στον απολογισμό του, αναφέρθηκε στις πολλές εκδηλώσεις που έγιναν μέχρι σήμερα, αλλά και σε αυτές που θα ακολουθήσουν.
Ευχαριστίες έστειλε στον Πάμπο Κούππα, που εκτέλεσε άριστα χρέη ψήστη, στο Γιώργο Χαραλάμπους για την εξαιρετική μουσική στη Γιανούλα Παχύ, Στέλιο Χατζηχαραλάμπους,Παναγιώτη Ψωμά, Δήμο Αντωνίου, Σωτήρη Χατζηαλεξάντρου, αλλά και στον φωτογράφο του Σωματείου Γιώργο Παχύ. Το χρυσό φλουρί βρήκε ο Γιώργος Ασβεστάς, ο οποίος κέρδισε μια διαμονή για 2 άτομα με πρωινό,  στο ξενοδοχείο Castelli στη Λευκωσία.
Με την ευκαιρία αυτή οι κολυμβητές εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς τον Διευθυντή του ξενοδοχείου Άντρο Ευαγόρου.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ